Apu a jobb- és a baloldal szellemi alapjairól és az óvodáskori LMBT-érzékenyítésről | 2021.08.31.

Apu azért iszik, mert te sírsz! Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton beszélgetése a Mika Tivadar Mulatóban.

Spotify: open.spotify.com/show/3Pv0slV...
Apple Podcast: podcasts.apple.com/hu/podcast...

HUblack Playlist: www.youtube.com/playlist?list...
Facebook: apuisziktesi...

Megjegyzés

 • Gyula Molnár
  Gyula Molnár6 órája

  Én oviban is lányokba voltam szerelmes, szóval, de, van.

 • Bucbuc
  Bucbuc11 órája

  A statisztikák szerint a 10 év alatti korosztályokban ugrásszerűen nőtt azok száma akik transzneműnek vallják magukat. Vna hatása a propagandának, annak, hogy a felnőttek mit tartanak követendőnek és mit jutalmaznak. Azért tolják ezeket, hogy saját fontosságukat aláhúzzák, mert lesznek akiket ezzel szemben az ősellenségként tudnak ábnrázolni, veszélyes náciként. Egyébként minél több helyen repesztik meg a társadalmat, annál inkább irányítható és saját hosszútávú érdekei ellen fordítható. Ezért kell a migráció is meg ezért nagoyn kívánatos a színesség.

 • Bucbuc
  Bucbuc12 órája

  Puzsér jó politikus, számára csak a saját véleményének ordítva sulykolása van. Aki nem ezt követi azt szóban és gesztusokban is degradálja. Semmi ilyesmit nem mondot SZ Z László, amit itt folyamatosan ordibál, és sajnos nagyon is igaza van.

 • Bucbuc
  Bucbuc13 órája

  Ahogyan MJ sem volt pedofil, úgy Feró sem csepregi. Ne legytek már ilyen gyengék, most milyen elnyomás van? Félelmetes ez a narratíva, már ti is toljátok.

 • Gabor Csiszer
  Gabor Csiszer13 órája

  Ki az ördögnek szolgál, - kínnal fizet.

 • Gyula Molnár
  Gyula Molnár16 órája

  Azé 18 percnél ilyen kérdést feltenni az AEÁ jelenlegi helyzetét tekintve, viccnek is rossz. 22 perc. Korea megoldotta ezt a megosztottsági problémát.

 • Róbert Kiss
  Róbert Kiss17 órája

  Lehet az USA összegyűjti Emmáékat a kis barátaival, és a frontvonalba harcolni küldik őket. Azért ők is érzik, hogy rendet kéne tenni végre.

 • Toma Bombadil
  Toma BombadilNapja

  Jólvan. Lassan, de biztosan haladunk az éhezők viadala világa felé....

 • Frosted
  Frosted2 napja

  Hiába találsz ki magadnak egy identitást, hivatalosan NEM változtathatsz nemet pszichológusi és orvosi engedély nélkül. Kérlek ne monddj ekkora ökörséget, fájt hallgatni.

 • András Okrutay
  András Okrutay2 napja

  Tisztelt Puzsér Róbert. Minden bizonnyal többen is jelezték, hogy a Mika tivadar kultikus szerepét nem eltagadva, de az Apu rendezvényeknek nagyobb teret illene kapnia, mert az érdeklődők töredéke tud csak részt venni az eseményen. Persze a családias és kötetlen hangulatot nem szabad elhagyni, de biztos van alternatíva.

 • András KISS
  András KISS3 napja

  A gimnazisták YES-t hallgattak.

 • Dusán Szekulity
  Dusán Szekulity3 napja

  Ez a maszkulin judaizmus elég nagy faszság, ebből látszik hogy Robi nem nagyon ismeri a judaizmust. A zsidó Biblia könyveihez tartozik: Énekek Éneke( férfi és női szerelmi kapcsolat részletes leírása), Rút könyve(főszereplője két nő), Eszter tekercse(szintén főszereplője nő, e köré épül a Purim ünnepe). A zsidó vallásfilozófia egyik alaptézise: a nőkre azért vonatkoznak kevesebb szabályok mert magasabb szellemi szinten vannak mint a férfiak. Innentől kezdve borul minden amit Robi dumál. :D :D

 • Viktor Kadza Jr.
  Viktor Kadza Jr.3 napja

  Fakebook

 • Levi Salamon
  Levi Salamon4 napja

  Szerintem Szentesi Zöldi jól lát két dolgot. 1. Aki meggyőződéses azt nem lehet kizökkenteni a meggyőződéséből. 2. A politika és a politikusok olyan harcosok, akik ha rést hagynak a védelmükön, szúrást kapnak. Nem engedhetik meg maguknak, hogy leengedjék a pajzsukat.

 • Levi Salamon
  Levi Salamon4 napja

  A farkas nem idomítható, de fejet hajt az alfa, a falkavezér előtt. És utána azt teszi amit az alfa elvár tőle. Egy falka nem irányítható sikeresen úgy, hogy az alfa nem kapja meg a megfelelő tiszteletet. Ha valaki vezér akar lenni, le kell győzze az alfát. De vajon egy jól irányított falka, jóllakott tagja, miért tenne ilyet? Csak azért, hogy ő dugjon először? Ez a különbség ember és állat között. Mi nem az ösztöneink által irányítottak vagyunk, így a dugás miatt nem fogunk az alfa torkának esni.

 • bil
  bil4 napja

  Imádom, amikor Robi magát megjátszva torkaszakadtából üvölt a FAM-mal! :D

 • Adam Stanczel
  Adam Stanczel4 napja

  Ki az a nagyferó?

 • Balázs Bíró
  Balázs Bíró4 napja

  Megint újra hallgattam: LNBTQI: a baloldal újra akarja termelni a képviselt réteget. Hogy folytonos legyen a kultúrharc.

 • Ádám Farkas
  Ádám Farkas4 napja

  Mikor beletekertem és meghallottam a Desmond nevet, azt hittem, hogy Puzsérék Assassin's Creed rajongók lettek vagy a borzalmasan sikerült AC filmet fogják kritizálni. De fájdalmas volt Miles helyett az ömézinggel szembesülni utána. :D

 • Tamás Kucsera
  Tamás Kucsera5 napja

  Második gyerek vagyok. Van egy nővérem. A 80 as évek végén még teljesen normális volt,hogy óvodás koromig a nővérem ruháit hordtam. Nem lettem meleg,sem transz. Egy kisgyerek pont le se szarja,mibe játszik.

 • Tamás Kucsera
  Tamás Kucsera5 napja

  Második gyerek vagyok. Van egy nővérem. A 80 as évek végén még teljesen normális volt,hogy óvodás koromig a nővérem ruháit hordtam. Nem lettem meleg,sem transz. Egy kisgyerek pont le se szarja,mibe játszik.

 • Aristo
  Aristo5 napja

  Ki tilthattok de a turul mellett ott leszek ellenzéki ként is és a testemmel védem meg libernyák gondosztevők

 • duplanelson
  duplanelson5 napja

  A nagyferósághoz: Feró úgy lett rocker, hogy a diszkós "Gyere kislány" Beatricét Erdős Péter partvonalon kívülre tette, erős konkurrenciája lévén az akkor általa menedzselni kezdett Neotonnak. Ha a diszkó Beatricét nem teszik taccsra, akkor Feró nagy valószínűséggel minden gond nélkül belesimul az akkori popvilágba és esze ágában sincs lázadozni. Ehelyett (szerencsénkre) lett egy punk Beatrice, egyszerű, de ütős és többségében maradandó számokkal. Amelyek viszont nem rendszerellenességből, hanem szimpla sértődöttségből születtek. (Ezt Feró régebben több interjúban is elmondta. A Nem kell pl nem a rendszernek, hanem konkrétan Erdősnek szól, amiért nem volt hajlandó Beatrice lemezt kiadni.) Ez van. A fiatalkorunk egy tévedés volt, de legalább jó zenékkel telt :) Szerintem a Kossuth-díjas, szervilis Feró abszolút konzekvens folytatása a régi, úgymond megélhetési lázadónak.

 • duplanelson

  duplanelson

  3 napja

  @Zoltán Demeter jól át lettünk verve :)

 • Zoltán Demeter

  Zoltán Demeter

  3 napja

  Huh, durva azért. Mondjuk én 79-es vagyok, szóval koncertek, ilyesmik az ős-Ricetől már kimaradtak. Nekem a Rice azt jelentette, hogy az általános iskolai osztálytársaméknál ülünk a c64 előtt, jókat játszunk és két Barbarian közben a háttérben Feró üvölti alá a jobbnál jobb taktusokat, és persze megbeszéltük, hogy mennyire király már ez a nyálas szar pophoz képest és nagyon rendszerkritikusnak éreztük magunkat közben. :)

 • Böszmeség és Balítélet
  Böszmeség és Balítélet 5 napja

  Puzsér Róbert az Antikrisztus TV Csepregi Évája

 • Gusztáv Faludi
  Gusztáv Faludi6 napja

  Kötelező!!

 • Benjo
  Benjo6 napja

  Top 10ben benne van.

 • zsolt kovács
  zsolt kovács7 napja

  Korrekt társadalmi látlelet Kassai Lajostól: hublack.info/ex/qKqIump2t2ZkYc0/vide

 • zsolt kovács
  zsolt kovács7 napja

  Az a bizonyos eketalp betegség.... Megszűnik az altalaj a felszínt közötti együttműködés. Ennél jobban nem lehet leírni a társadalmunk rákfenéjét!!!!!

 • zsolt kovács
  zsolt kovács7 napja

  A kedves vezető is volt lent a völgyben ?

 • Stop Propaganda
  Stop Propaganda8 napja

  Soros nem Goldstein hanem Schwarz

 • Gergő Szabó
  Gergő Szabó8 napja

  A módszer nyílvánvalóan számít és ami megy sokszor az sem feltétlen ideális, de szerintem a világot bemutatni már óvodában nem irreális. Azzal nem értek egyet, hogy ez lenne a szexualitás berángatása az életükbe, mert akkor ennyi erővel az is az ha egy anya-apa párost lát a gyerek... És szerintem pont ezért ha ez normálisan van kivitelezve, ez nem is érzékenyítés, mivel ahogy el is van mondva nincs kit érzékenyíteni ebben a korban, mert ezt a részét nem is fogják még fel. Viszont a bemutatás az fontos, az, hogy maga a jelenség be legyen mutatva. A gyerek nem fogja érteni meg megpróbálni értelmezni miért van 2 férfi a gyerek mellett, de ha látja fiatalon, hogy ilyen létezik, akkor nem később fogja elsőnek látni és gusztustalannak tartani mindössze azért, mert szokatlan, amitől ugye félünk. Ahhoz tudnám talán hasonlítani, hogy ha valaki európában középkorúként találkozik a keletiek rovarevésével, akkor igen nagy eséllyel fog ódzkodni tőle, már ha nem egyenesen primitív állatoknak nevezni azokat akik rovarokat esznek, miközben az ízük a legtöbb esetben vagy semleges, vagy jó és tápanyagtartalomban is jók, de hát szokatlan vagyis fúj. És igen, ennek a kurzusnak is van igen erős szélsősége, sőt az is valóban létezik, hogy "ha nem tapsolsz mindenre akkor rasszista vagy", de amíg van, hogy melegeket vernek meg és aláznak meg, addig szerintem a társadalom még nem tart ott, hogy azt mondhassa, hogy már csak ez a szélsőség létezik. Ezért gondolom, hogy lehet még "érzékenyíteni" magát a társadalmat (idézőjellel, mert csak arra kell érzékenyíteni, amit nem fogad el, de ha a melegek létezése gyerekkortól megszokott - látott - jelenség lenne [nem, ne legyenek melegek, de tudják, hogy van ilyen, és ha a társadalom nem alázza meg őket, akkor amúgy még ha valaki meleg is lesz sem sérülne emberileg véleményem szerint], akkor onnantól már nem lenne mire érzékenyíteni), és csak még elszomorítóbb, hogy a szélsőségek pont ezt aknázzák alá, hiszen elfogadhatatlanok és azt a képzetet keltik, hogy az egész kurzus az. (Nem mintha a másik oldalról nem létezne ilyen, vajon mennyi jót tesz a nemzeti oldalnak Budaházy Edda tevékenysége és stílusa?) NOTE: vitathatatlan, hogy a bemutatott dolgok a szélsőséghez tartoznak és védhetetlenek

 • Attila Nagy
  Attila Nagy8 napja

  Mindenki FAM

 • vizsy tamás
  vizsy tamás8 napja

  Nagy Feró komolytalan volt mindig( egész életemet elhülyéskedtem) disco, hard rock, punk rock alter ellenzéki SzDSz-es Miépes RTL celeb mentor fideszes plakát arc Kossuth dij stb igazi kaméleon volt vagy napraforgó ember Akinek nemzedéki bálvány volt biztos Nagy csalódás lehet

 • Piroska Kapos
  Piroska Kapos8 napja

  Remek eszmefuttatás, gratulálok 💯

 • Andy

  Andy

  Napja

  @Cirmog Cirmog Jobban hangzik, hogy dugnám mint az aranyat nem? Amúgy nekem nem bejövős. Bájos, de nem az esetem.

 • Cirmog Cirmog

  Cirmog Cirmog

  Napja

  @Andy megkettyintem

 • György Kovács

  György Kovács

  Napja

  Juj de arcsibàld vagy..🥰

 • Andy

  Andy

  Napja

  @Cirmog Cirmog Ez a sunáználak soft verziója?? 🤣

 • Modern Polymath

  Modern Polymath

  5 napja

  Nem akarok simp lenni de tényleg :D

 • Nagy Attila
  Nagy Attila8 napja

  Ez a rész nagyon jól sikerült

 • Bence Hajós
  Bence Hajós8 napja

  Miutan jött dezmond ömézing nagyon nagyon sokat nevettem! Koszi mar nagyon kellett egy ilyen feludules!

 • man opi
  man opi8 napja

  FAM FOREVÖR!!!

 • emb3rke
  emb3rke8 napja

  Ez kurv@ nyomaszto volt, bzmeg.

 • Aron Ollerer
  Aron Ollerer8 napja

  2:06:38 Foucault

 • Aron Ollerer
  Aron Ollerer8 napja

  Nagyon sok mindenről volt szó az LGBTQ+-szal kapcsolatban, de szerintem a leglényegesebbről nem, az pedig az, hogy az identitáspolitika hogyan polarizál és tesz tönkre - belülről - szisztematikusan minden autentikus baloldali törekvést (vagy ami maradt azokból az 1933-ast követő hetvennyolc évben). Ez pedig egy KVA fontos szempont.

 • Patrik David
  Patrik David9 napja

  Volt egy olyan kérdés Robi részéről, hogy valaki mondja meg kinek az érdeke a kisgyerekek szexuális átállítása, megzavarása, ilyen jellegű manipulációja, mi haszna, mi értelme van? Erre próbálnék meg én is egy saját választ adni (pusztán megérzés jelleggel, nincs mögötte kutatás, témában való jártasság, vagy mélyre ásás): Szerintem ez egy kísérlet. Talán végső kétségbeesett kísérlet a túlnépesedés visszaszorítására. Jól látható, hogy ha ilyen ütemben fejlődik az emberiség, talán elérünk egy olyan szintet, vagy tán már elértük, ami fenntarthatatlan lesz. Elég humánus módszernek tűnhet az, hogy több homoszexuálissal, kevesebb új emberi élet jön létre, akkor is ha egy homoszexuális pár gyereket vállalna, akkor is körülményesebb, mint egy heteró pár esetében. A népességcsökkentésre ugyanis a jelenlegi tudomásom szerint, csak brutális, fatális megoldások vannak. A jelenlegi világvezetők, akikről időközben kiderült, mennyire nehezen birkóznak meg bármilyen jellegű krízissel, valószínűleg erre a következtetésre jutottak, hogy ez jó megoldás lehet. A hosszú brainstorming végén a kémcsőből valószínűleg az csöpögött ki, hogy: Több meleg = Kevesebb gyerek. Így nekiálltak több homoszexuálist előállítani. Az is teljesen világos, vagyis nekem az a tapasztalatom, hogy ez a legtöbb szülőnek, finoman szólva, nagyon nem tetszik. Ez teljesen érthető, de ettől még ők is a kísérlet részei. Ugyanis attól, hogy a patkány nem szereti a mérgezett sajtot, attól még a statisztikában meg fog jelenni. A felmérés eredményében, valószínűleg benne lesz, hogy a társadalom erre kifejezetten negatívan reagál, hiszen a korlátozására való törekvés történik. Lesznek akik tiltják majd, hogy ilyesmit olvasson a gyerek, ami ugyancsak oda vezet majd, hogy a gyerek, mint tabu téma, érdeklődni fog iránta. Lesznek akik ledarálják, ezzel még inkább elősegítve a népszerűsítését. Minden cselekedet ami ez ellen szól, első lépcsőben tűnhet részsikernek, hosszú távon viszont a célt erősíti. (Pl. mondhatják később, hogy az öregek azért próbálták elrejteni előletek ezeket, hogy ne ismerjétek meg magatokat, stb...) Minden bizonnyal konfliktusokhoz fog vezetni az egész. Először a heteró és a homoszexuálisok közötti villongásokra, amiknek a jelei már bőven látszódnak, és szellemileg minél éretlenebb a személy, annál agresszívebb módon manifesztálódik. Ezzel párhuzamosan a fiatal és az idős nemzedékek közötti konfliktusokra is áthelyeződik, és ez folyamatosan romlani fog, minél előrébb haladunk a kísérletben. Később jobban átterjed a nemek közötti ellentétekre is. Ezért ilyen téren ezekbe a témákba a nemzeti és gazdasági érdekek közvetlenül nem fognak kapcsolódni, azoknál ugyanis primitívebb gyökerű az egész. Bármi is lesz a kísérlet vége, nem hiszem, hogy túl jól fogunk kijönni belőle, ugyanis maga az alap gondolat rossz. A több meleg = kevesebb gyerek ugyanis lehet jó képlet, viszont rossz következtetés. Ez nem fogja megoldani a társadalmi problémákat, és bár a célját valószínűleg eléri és megáll a túlszaporodás, hosszú távon károsabb tevékenységet fog eredményezni. Elfajzott közösségeket, szociálisan megférni képtelen társadalmakat és kitudja mennyi minden ennél is deviánsabb dolgot. Aminek a ciklusának a végén, azaz újabb 100 év múlva, lehet megint valami újjal próbálkozni, ami akkora fog kritikus problémát okozni. Aztán újabb és újabb ciklusok zajlanak majd le, mire majd egyszer évszázadok, tán évezredek múltán szintet tudunk majd lépni kicsiny fajunk kozmikus útján.

 • P 137
  P 1379 napja

  hogy ez a politikai normalitás (hát a politika ilyen ugye) ami ebben az országban van ? mert ha benne vagy csak ezt ismered , ebbe vagy belefojtva, pozicionálva , Vagy ők vagy mi , aki kapja az marja ... mindent vagy semmit ... korrupció az meg természetes .. de ez a kőbaltás primitivizmus , ez nem politikai természetű ez csak ócska mentség , akár a náci Németországban , hát az erő erőszak szavazatszám vagyon és gumibot, és hadsereg méret igazol mindent... csakhogy az egész kulturális emberi morális deficit amivel a politikus szar nem akar szembenézni , nem akarja látni hogy egy rakás szar politizál öltönyben ezért mérgezi le a politikát tömegestől a szarba , magához, hogy legitimálja önmaga szarságát. Teremt magának pályát olyat amin aztán érvényesül , aztán ha rákérdeznek jaj de miért uszítasz hazudsz te szar , hát majd elmagyarázza , mert a politika aljas dolog ám , átbaszós elárulós lopós... miért is : hogy a magadféle szar megtalálja a csatornáját amiben jól megszedi magát , hizlalja egóját , napi sikerélményhez jut érvényesül... Vagyis az a kérdőjel hogy hagyja e a társadalom a szarnak hogy ön definiálja a maga számára , és ráerőltesse a politika játékszabályait, vagy nem, nem zöldi nem a szar fogja megmondani mit tehet egy politikus és mit nem, ameddig igy van addig ez csak egy rohadt rendszert eredményez , amiben a legrohadtabb, legaljasabb sunyi szar aki érvényesül de kinek kell ez ?

 • Gépelési Huba
  Gépelési Huba9 napja

  Amikor FAM a Robi menyasszonyi sztorijara elkezdi az ovet az vajon ilyen kenyszeres uberelesi vagy?

 • FeroxX
  FeroxX9 napja

  Jól beszélt FAM! Jó, hogy nem vágtátok ki az """Apu utáni""" necces részeket sem. 👏

 • Ferenc Lengyel
  Ferenc Lengyel9 napja

  Egyszerűen megfertőzik a jövőt.

 • Adrián Fitos
  Adrián Fitos9 napja

  Egyik legfaszább Apu volt!

 • Hunterhawk
  Hunterhawk9 napja

  Fam nagyon furán énekel az elején

 • Fán Vonyító Madár
  Fán Vonyító Madár9 napja

  A közönséget ne engedjétek màr beszélni. 2:14:00 körűl volt egy reakció "nem arról van szó hogy...." Hàt volt egy kis szekunder szégyenérzetem 😃

 • LAFK - Löttyen a forró kávé
  LAFK - Löttyen a forró kávé9 napja

  Értem, amit Robi nehezményez a gyerekekre ráerőszakolt identitások kapcsán, de véleményem szerint ezt a kérdéskört nem az lmbtq propaganda/őrület felől kéne megközelíteni. Ilyen szülők, mint az nyílvánvaló minden kategóriában előfordulnak. Ez általánosságban a szülői szerepre való alkalmatlanság egyik válfaja, amikor valaki a saját gyerekébe kezd el beleprojektálni/belelátni olyan életutat/identitást ami a gyerekétől jó eséllyel távol áll. Ez lehet az is, hogy az én fiam testépító lesz (van erre példa is szép számmal), vagy az én fiam élsportóló lesz, focista, vagy akár orvos (itt pld a kitünő tanulóság elvárása), stb. Ezek a gyerekek is meg vannak/lesznek nyomorítva az ilyen szülők által, nem csak a fiamból lányt akarok és fordítva esetekben. Sajnos igen, ezek a szülők mindig találnak maguknak fedősztorit/ideológiát a beteg "nevelési" koncepciójukhoz. A személyes traumád nem szabad, hogy elhomályosítsa az összkép vizsgálatát, hidd el a lányosnak/lánynak nevelt kisfiúk csak egy apró szelete ennek a jelenségnek. Amit ez ellen tehet egy társadalom, ha azokat a lehetőségeket kiiktatja, amik a gyerekek magamutogatását, szerepeltetését, versenyeztetését hivatottak/alkalmasak túltolni. Ezek pld: gyermekszépségversenyek, gyerekek által üzemeltetett youtube csatornák (ahol a szülők már nyilvánvalóan a gyereket presszionálják, hogy tartalmat gyártson és így folyamatos reklámbevételre tegyen szert a család), gyermek élsport (heti 5-10 edzés), stb. Ezeket mind jogilag/törvényileg kéne szabájozni. A gyerekek esetében nagyon fura preferenciák is lehetnek egészen kiskorban. Pld én szerettem meztelenűl lenni, mindig levetkőztem, akár vendégségben is, de női ruhák, vagy Barbie babákkal való játék is volt az érdeklődésem irányában. Ez 2-3 évesen. Szóval előfordúl ilyesmi. Ami problémás, ha a szülő nem ad teret a gyereknek (pld apuka rákiabál a gyerekre: Tedd le azt a babát, nem vagy te buzi fiam! Vagy én is végig dolgoztam az életem becsülettel, te is rendes szakmát fogsz tanulni, nem művészkedsz itt nekem!), vagy a gyerek ilyen jellegű kísérletezéseiből levon messzemenő következtetéseket és ezen elgondolások mentén kezdi el formálni a gyerekét. A legrosszabb pedig, ha a szülő egy az egyben a saját fejében létező gyereknek akarja megfeleltetni a saját gyerekét és ez a kép köszönőviszonyban sincs a gyerekének valódi természetével/személyiségével/érdeklődésével. Ezt a három verziót érdemes külön kezelni, nem összemosni. Transzgenderek esetében jó lenne tudományosan közelíteni a problémához. Először is ha valaki a biológiai nemével ellentétes nemi identitást él meg az az ember nem szórakozásból, fetishből csinálja mindezt, ebből nem valamiféle előnyt szeretne kisajtolni a maga részére. Előfordúlhat, hogy beszivárog közéjük kakukk tojás is, aki csak pld kukkolni akarna női wc-kben. Ezzel szemben nem úgy kell fellépni, hogy megbélyegezzük a transz közösséget, hanem megkeressük azokat a módozatokat, amikkel ezt ki lehet védeni. Pld ezért lenne jó a nemváltás hivatalos engedélyezése, mert akkor sokkal szigorúbb kritériumokhoz lehetne kötni ezt az egészet. PLd plasztikai beavatkozás, vagy hormonkezelési kúra elvégzése, pszichológusi szakvélemény, stb. Ezek eléggé eltántorítanák a potyautasokat. Meleg pároknak szóló mesekönyvek... na itt nem értem mi a probléma. Ha ti egy meleg pár vagytok, apu - apu, vagy anyu - anyu, akkor miért ne akarnátok olyan mesekönyből is felolvasni, ahol a ti párosotok kevésbé érződik ki abnormálisnak. Értem, hogy a kisgyerekük jó eséllyel nem meleg, de itt is meg lehet találni az egyensúlyt. Nem kell a végleteket belelátni ebbe. Ha a meleg szülők értelmesek akkor többségében hetero, hagyományos férfi - nő szerepeket illusztráló mesekönyvekkel/mese filmekkel látják el a gyerekeiket, mert ők is tisztában vannak a tudománnyal és a nemi identitás kialakulásának valószínűsgi esélyeivel. Tehát itt is csak arra az örök feladványra keressük a választ, hogy: Hogyan tartsuk távol a kretén szülőket a gyerekvállalástól? Megint csak teljesen felesleges a melegeket, melegpropagandát ide citálni. Ami egyedűl gázos ezekkel a mesekönyvekkel, ha a hagyományos meséket kezdik el átírni. Ez szerintem nyomorúságos, de itt meg a szülő megint csak dönthet, hogy gagyit, hamisítványt nem vásáról. Tehát összegezve. Ami ellen fel kéne lépni az az emberi hülyeség. Az emberi hülyeség politikai/hatalmi érdekkel párosúlva bármilyen témát, ügyet, társadalmi csoportot képes megrontani - eltorzítani. Viszont véleményem szerint az emberek 80-90% már soha nem fog felemelkedni egy bizonyos intelligencia (iq és eq + kellő mennyiségű/minőségű tudományos ismeret) szint fölé. Egyszerűen genetikailag kőbe van vésve szellemi képességeik határa. Ergo ennek következménye, hogy az ilyen feladványok megoldási kulcsai már túl mutatnak korunk társadalmának lehetőségein.

 • Mrn F
  Mrn F9 napja

  istenem de kurva unalmas kezd lenni ez az LMBTQ téma...Könyörgöm legyen már végre egy adás ahol nem beszéltek erről..Ugyanazt ismételgetetitek lassan egy éve az adás felében. Vissza a régi Aput!

 • HKG554

  HKG554

  8 órája

  én is így érzem. roppantul unalmas mostmár ez a téma. többet pörögnek ezen a témán mint egy vérfideszes

 • Gergely Orbán
  Gergely Orbán10 napja

  Boldog hatalmat! hublack.info/ex/b6yjmKGV3W2oe8k/vide

 • Mr.Bread
  Mr.Bread10 napja

  Boldog APUT mindenkinek! :)

 • Tímea Penk
  Tímea Penk10 napja

  Ha lmbtq-aktivisták nem járnak gyerekeket érzékenyíteni, akkor miért zavarja őket, hogy nem járhatnak gyerekek érzékenyíteni? Dobrev Klára rendezvényére csak oltottak mehetnek - egyáltalán nem zavar, mert amúgy se mennék...

 • Bela Both
  Bela Both10 napja

  Jobboldalinak / heteronak / fehérnek lenni ma a legnagyobb lázadás, mivel a mainstream ezek ellen megy.

 • Cirmog Cirmog

  Cirmog Cirmog

  8 napja

  A jobbosok idióták meg kretének

 • Bela Both

  Bela Both

  8 napja

  @Daavlot így van. Facebook profilomon e pillanatban is tiltás van, például...

 • Daavlot

  Daavlot

  8 napja

  Főleg Magyarországon óriási lázadás jobbosnak lenni, ugye? ;)

 • Gépelési Huba
  Gépelési Huba10 napja

  Az otbe mehettel.volna FAM:(

 • Székely
  Székely10 napja

  Sok beszéd emberi szegénység.

 • Levente Lakatos
  Levente Lakatos10 napja

  Átérzem hogy Robit Csurkaistázták.... A jobbereknek "lipsi" vagyok, a Liberális balosoknak meg náci... 😂😂😂😂

 • BircaHang
  BircaHang10 napja

  A kétfarkú kutyák a ballib tábor részei.

 • Robert
  Robert10 napja

  Harmadik útas politikai párt ebben a választási rendszerben nem tud kinőni. Majd amikor ez megváltozik, akkor majd lesz esélyük.

 • S
  S10 napja

  Szentesi-Zöldi nem magától vonult vissza a tévétől, hanem Jakab Péter vonultatta vissza. az "Ez a tévé hazudik" interjúról van szó, ami a Hír tévé legnézettebb youtube videója. ezután Szentesit azonnal levették a képernyőről, még a Sajtóklubból is kivették, ahol állandó szereplő volt

 • scholesjaer
  scholesjaer10 napja

  FAM: ,,Már mennek el az emberek, bazmeg:" Puzsér: ,,Jaj, jaj, jaj! Ne menjetek emberek, maradjatok. Máris viccesebbek leszünk!"

 • Jugoslav Subotić
  Jugoslav Subotić11 napja

  Versekkel ne foglalkozz Robi. Roppant kínos hallgatni téged verselni. Roppant kínos.

 • Sabada Subidu

  Sabada Subidu

  10 napja

  Semmi gond nem volt Robi előadásával.

 • Olivér Kiss
  Olivér Kiss11 napja

  Isten eltessen apu!

 • Laszlo Keri
  Laszlo Keri11 napja

  Nagyon jó lett. Azt amúgy nem lehet elképzelni, hogy a Fidesznek vannak értékei? Mi legalábbis vidéki Fideszes közösségként valóban valljuk még a hagyományos értékeket. A kommunikációt azonban én is hiányolom. A gyerekek amúgy sokféle mintát tudnak követni szimpátia alapján. Ha nem is lesznek melegek nem tudom egy szakállas nő mit jelenthet egy gyerek számára. A drag kid is jó példa erre. Erről én pszichológusokat kérdeznék meg.

 • Mani 44

  Mani 44

  6 napja

  Azok nem a Fidesz értékei, azok a ti kis kozossegetek értékei, amiről azt hiszitek a Fidesz is oszt. Pofaznak róla, hogy azt higgyjetek van kepviseletetek. Nincs... Csak kihasználnak titeket.

 • F1HunterJAN1
  F1HunterJAN111 napja

  Hamár a közösségek szóba kerültek az adásban, nem lenne fasza egy telegram közösséget létrehozni?

 • Vauia Rex
  Vauia Rex11 napja

  Szóval Robi szerint: Görög-rai kultúra = feminin, érzéki Judeo-keresztény kultúra = maszkulin, dogmatikus Középkor = masc Reneszánsz = fem Barokk = masc Klasszicizmus = fem Romantika = masc Baloldal = fem Jobboldal = masc Szerintem tipikusan az az eset, amikor beleáll egy elméletbe, és amikor félúton rájön hogy nincs értelme, nem hajlandó feladni. Azzal egyetértenék hogy ezek a korszakok az ember vs emberfeletti, vagy a klasszikus világhoz való kapcsolatunk változásáról szól. Annak nem tudom mennyi értelme van hogy absztrakt femininnek meg maszkulinnak nevezzük őket (feltételezném egy ténylegesen feminin kultúra ténylegesen matriarchálisabb lenne, igazából egyik se volt az). De ha már ebben a keretben kell gondolkodnom, akkor abszolút fordítva írnám le, hogy a kereszténység feminin, az görög-római maszkulin. Mondjuk Nietzsche alapján, az antik világ moralitása mester-moralitás, a kereszténységé rabszolga-moralitás. Nem tudom Puzsérnak mi a femininitás, de gondolom nem a might makes right. Az antik világ erényei a harc és az absztrakt filozófia, a keresztény erények a szeretet, megbocsátás stb. Ugynígy, a felvilágosodás előtti proto-kommunista/egalitáriánus radikálisok mind a kereszténység szélsőséges értelmezéséből jöttek (Pl: dolciniánusok, radikális husziták, a német parasztháború, levellerek). Vagy a Versailles-i palota maszkulinabb lenne mint a Capitolium mondjuk? A felvilágosodás feminin, a romantika maszkulin? Hagyjuk már, Puzsér!

 • András KISS

  András KISS

  3 napja

  Judeo-keresztény? Nem. Judeo vs. keresztény.

 • István Petrovics
  István Petrovics11 napja

  Legyen szó a Rick és Morty-ról, mert az 5. éved vége, nagyon nyomasztó lett! 🤔

 • Balázs Reznyák
  Balázs Reznyák11 napja

  Hát nekem Sztálinról vagy Rákosiról nagyon nem a hedonizmus, a feslettség vagy kéjsóvátság jut eszembe. Vigyük tovább Robi gondolatmenetét! Szerintem nem jobb- és baloldali tengelyen törik meg a feminim és maszkulin attitűd, hanem sokkal inkább totalitárius és demokratikus tengelyen. Értelem szerűen a totalitárius az maszkulin (mindegy hogy jobb vagy bal), a demokratikus az feminim. Az anya az szépszóval, az apa az pofonnal nevel.

 • Balázs Reznyák

  Balázs Reznyák

  4 napja

  @Cirmog Cirmog Azért írtam, hogy a diktatúra a maszkulin. Az pofonnal nevel.

 • Cirmog Cirmog

  Cirmog Cirmog

  4 napja

  Aki megüt egy gyereket,az NEM FÉRFI!!!

 • Cirmog Cirmog

  Cirmog Cirmog

  4 napja

  Aki veri a gyerekét,azt fel kell akasztani. A szülő dolga tisztelni a gyereket.

 • P. atreides
  P. atreides11 napja

  Nagy Feró esetében nem ilyen vagy olyan kurzus kérdése volt az. Simán csak generációs ellentét, akkor az előző generációk (pontosabban azok simulékony része) ültek a hatalomban, és Feró az új, feltörekvő generációhoz tartozott. (Ahogy még korábban az Illés énekelte, hogy "Ne gondold, hogy tied a világ" stb.), most meg a Feró generációja (egyik részének) a kezében van a hatalom, most ő is része akar lenni, ha már ugyanaz a generáció... Volt ő már szadeszos is, nemzetcsótánya köztársasági elnökjelölt is, minden, talán csak akasztottember nem. Ahogy Leonard Cohen énekelte: "I smile when I'm angry , I cheat and I lie, I do what I have to do, To get by". Fiatalon forradalmár, középkorúan már konformista, ez az élet rendje, az ember felnő, és az illúzióit elveszíti... Állítólag így megy ez. :)

 • BPI260
  BPI26011 napja

  Szentesi Zöldi László kiválóan bizonyította, hogy semmit sem volt képes felfogni abból, amit Kassai Lajos mondott. Ami pedig a szerencsétlen gyereket illeti, az ő történetéhez képest a Nem vagy te intéző főszereplőjének gyerekkora kész kéjmámor lehet.

 • Levente Czelnai

  Levente Czelnai

  9 napja

  Robiék is ezt az elméletet tolják, hogy a kulturális szakadékok a különféle ideológiák között az országban meg a különböző szekértáborok létrejötte a politika miatt van. De miért ne lehetne ennek egy saját belső dinamikája, amit a politika maximum felerősít? És ebből a nézőpontból természetes, hogy a valódi tolerancia, a klasszikus liberalizmus ami a különféle eszmék és gondolatok békés egymás mellett élését hirdette a 21. század első felében úgy látszik leáldozott. Minden oldal "weimarizálódik", saját igaza mentén próbálja minél radikálisabban átalakítani a világot és zéró toleranciát hirdet velük szemben. Mondhatnátok, hogy ez rossz, de a rendszer belső logikájából fakad. Ha hiszel valamiben, akkor előbb utóbb felfogod rakni a kérdést, hogy miért nem akörül kellene a teljes világot átalakítani. A kívülállók erre mondják azt, hogy egyre inkább szélsőségesebb leszel, hiszen a tolerancia és elfogadás egyenes arányban csökken ahogyan a saját belső igazságérzeted növekszik. Hiszen szerintem csak akkor lehetsz igazán liberális ha nem is hiszel valójában semmiben.

 • Tímea Penk

  Tímea Penk

  10 napja

  Szentesi Zöldi eddig értelmes volt... őt is eltérítették volna a színvonalas újságírástól, ha még van nyomokban ilyen?

 • P. atreides
  P. atreides11 napja

  Amúgy, hol volt még Gorbacsov, amikor a Beatrice már fellépett a Kisstadionban, a közös Beatrice, LGT, Omega koncerten, 1980 szeptemberében? Ott voltam, ez még a brezsnyevi időszak volt, a moszkvai csonka olimpia éve. (Az akkori, debreceni Korál/V'Moto-Rock közös nagyerdei nyári koncert nekem jobban bejött, de ez már egyéni ízlés kérdése nyilván. Vártunk, hogy felkel majd a Nap... )

 • P. atreides
  P. atreides11 napja

  Akkoriban mást jelentett Gorbacsovot dicsérő dalt énekelni, mint most arra visszatekintve. Az akkor newm volt kifejezett benyalás a rendszernek, mert Gorbacsov éppen a brezsnyevi ostoba diktatúrát, a titkolózást, az egész őrületet próbálta leépíteni... Aztán maga a Szovjetunió esett szét, ami nyilván nem volt a célja. De az tény, hogy Csepregiék akkor ezzel a Gorbacsov-nótával kevésbé nyaltak be az akkori rendszernek, mint most Nagy Feró Orbánnak, mert akkor még itt nem dőlt el a küzdelem a reformisták és a régi kádárista, sőt, még inkább a Kádárt is túl engedékenynek tartó keményvonalas garnitúra között.

 • Dániel Mlinár

  Dániel Mlinár

  10 napja

  Hát pedig a nyugati elittel való igencsak szoros kapcsolata(respektíve hogy mai napig tagja a Külkapcsolatok Táncsának) alapján egyáltalán nem egy merész feltételezés az hogy szét akarta bomlasztani a Szovjetúniót.

 • DDoomsday
  DDoomsday11 napja

  Légyszíves 1984-ből ne adjatok nekik ötleteket. Köszi. Nem kell fölébecsülni a rontók morális hozzáállását. Nincs nekik.

 • DDoomsday

  DDoomsday

  4 napja

  Sok dologban elkezdték. Pontrendszer az állampolgároknak stb. Undorító amúgy. Igazából az internetre kurvára nem szabadna, hogy rátegyék a koszos kezüket.

 • Néha is Szerintem nem

  Néha is Szerintem nem

  4 napja

  De hiszen már rég elkezdték, “Ed|_|äRD $$nowpen” óta 😅 Csak még nem teljesedett ki🤙

 • Zsolt Számel
  Zsolt Számel11 napja

  Nagy Feró egy csótányszar.... 👎

 • Gerresu
  Gerresu11 napja

  Robi menyasszonyi ruhában. Azért az kemény.

 • barmicvo
  barmicvo11 napja

  Hiszek egy Desmondban

 • Vid
  Vid11 napja

  A farkasnál kutyaság, ha beoltatja magát Covid-19 ellen? 🤔

 • MRZsiir
  MRZsiir11 napja

  Az utolso mondat sajnos magyon igaz es elgondolkodtato…

 • UG Karak
  UG Karak11 napja

  Jó ez a két Petőfi vers így egymás mellett, de az jut még eszembe, hogy Puzsi mindig mindig a Kopasz kutyát hozta szóba régebben vala, hogy le kell menni kutyába... Meg arra is emlékszem, hogy a Gang műsorban hogy lefikázta Őz Zsoltot, pedig ő megmaradt a rakenrolban, meg is halt aztán 44 évesen. Szóval Puzsinál elő szokott fordulni a van-e sapka a nyuszikán című nagyjelenet. Ezen az alapon viszont ő is teljes joggal kritizálható és számon kérhető, hogy vajon nem csak azt szereti megkeresni, amibe beleköthet, amit ledorongolhat, amihez képest ő az igazság bajnoka lehet? Amúgy nagy rajongója vagyok Puzsi kultúkomisszárnak (vagy kultúrgestapós? 🤔), így tovább, hajrá! 👑

 • DaWiz
  DaWiz11 napja

  A beszélgetésben felolvasott verseket itt meg tudjátok hallgatni Dányi Krisztián előadásában egy kis zenei aláfestéssel: hublack.info/ex/cpesup15xWd7gs0/vide

 • Károly Karl Agócs
  Károly Karl Agócs11 napja

  Ez a Szentesi Zöldi László cikk mekkora baromság.

 • IMRE SZABÓ

  IMRE SZABÓ

  11 napja

  Vagy nem, mert akkor szóba se került volna

 • PuMa
  PuMa11 napja

  Az a baj, hogy akármennyire utálom is a NER-t, rám is hat a kampányuk. Mert nincs az a mennyiségű lopás, ami jobban taszít, minr ezek a szivárványos gyerekkönyvek. Felőlem akár a teljes Mészáros család gazdagabb lehet mint zuckerberg ha cserébe Magyarországot elkerüli ez az agybaj. És ettől a gondolattól kurvára nyomott leszek. Mert itthon kb. csak a Fidesz meg a mi hazánk áll ki következetesen ezek ellen. Tartok tőle, hogy emiatt valamelyikre le kell szavaznom. Na mindegy, majd kijövök a fülkéből, felköpök és aláállok...

 • 12345678962499

  12345678962499

  11 napja

  Sokan erezzuk ezt igy

 • Barniton 9000
  Barniton 900012 napja

  A hellenizmust messze nem volt olyan '' feminim'' meg '' feslett'', mint ahogy itt lelett festve. Augustus Rómájában már bőven megvolt a nyugati civilizációnak az a része amit púzsérék a judaizmusnak tulajdonítanak (bigotéria, atyáskodó állam/lupiter, önmegtartoztatás, veszta szűzek stb.)

 • istván trap
  istván trap12 napja

  Miért kötelező heteronak nevelni a gyereket?

 • Lucifer

  Lucifer

  9 napja

  @Dávid Kiss Ez csak gy szó.. Egyébként sem használtam direkt a gyereknevelés szót. Kell, igen azt gondolom, hogy elsősorban így kell hozzáállni, hisz a természet, a normalitás ezt a labdát dobja fel, a "fiúknak kukijuk van, a lányoknak meg puncijuk." Aztán ahogy a gyereknevelés az életszakaszokban is változásokon megy végbe, úgy a tőlünk független kialakult, vagy akár veleszületett személyiséghez nyilván idomul a nevelés, vagy a szülői hozzáállás, ha nem elnyomók, hanem szülők, támaszok szeretnénk lenni.

 • Dávid Kiss

  Dávid Kiss

  10 napja

  @Lucifer KELL??? Kedvelem azt a fajta iróniát, amikor tipikusan azok, akik habzó szájjal kérik ki maguknak, hogy már pedig senki ne merjen beleszólni abba, hogy nevelik a gyereküket, azért foghegyről néha beközlik, hogyan KELL másoknak gyereket nevelni. Őszintén remélem, hogy te nem ilyen vagy.

 • Lucifer

  Lucifer

  10 napja

  Senki sem neveli heteronak, csak a neméhez mérten kell hozzáállni, mivel az a normális.

 • Luke Glanton
  Luke Glanton12 napja

  "Apu mgereőszakolt lázadó ifjúkora vagyok"

 • Mikes MISKEY
  Mikes MISKEY12 napja

  1:44:44

 • Mikes MISKEY

  Mikes MISKEY

  12 napja

  1:53:33

 • Mikes MISKEY

  Mikes MISKEY

  12 napja

  1:50:20

 • László Blanár
  László Blanár12 napja

  A kereszténység és posztmodern neo-marxista hegelizmus közötti legnagyobb különbség, hogy az előbbi célja az üdvözülés, míg az utóbbié csak a forradalom (ebben rokon a sátánizmussal, és egyúttal remek fűtőanyaga a woke kapitalizmusnak).

 • Antónia H.
  Antónia H.12 napja

  az öregek hiába érzékenyülnek, a felnövekvő generációknak kell hogy megváltozzon a világ

 • Gergő Tóth
  Gergő Tóth12 napja

  Kibaszott nyomasztó és jó volt ez a rész:) Én továbbra is azt várom mikor lesz ennek vége....mikor fogunk visszatérni a normalitás mezejére? Ha nem az én életemben akkor nagyon szomorú leszek....vagy a halál lesz megváltás vagy a harc:) De a puszta létezés nyomasztó és kiábrándító lenne.

 • Csak Egy Srác

  Csak Egy Srác

  12 napja

  @Gergő Tóth Érdekes, bár én jelenleg nagyon balkáninak érzem az ország vezetésének hozzáállását. Nagyon arra húz. Én amúgy kicsit többféle civilizációt vélek felfedezni. A világ gyorsabban hagyja most el gyökereit mint valaha. Ennek szerintem egyetlen oka az internet és a közösségi média hatalma, mellyel talán kevésbé foglalkozunk ilyen szempontból. A témával már sokat foglalkoznak olyan téren hogy miként hat az internet az egyén személyiségére, de társadalomformálásáról még kicsit kevesebb tanulmány született. Az hogy buburékokat hozunk létre ahol saját elveinket erősítjük már felismert dolog, de maga a korlátlanul hozzáférhető tudás és gyors kommunikáció a világ bármely részéről. Ez táplál és tesz erőssé számos csoportot. Lássuk például az LMBTQ mozgalmat. A múltban a melegek, transzok a legelnyomottabb emberek voltak, és mozgalmaik elég lassan haladtak például a nők vagy a feketék integrációjával szemben. Mivel ők eleve nem egy közösséget alkottak, hanem elszórva, egymástól elszigetelve küszködtek. Közösségeik pedig nem épp alakultak építően, tagjaikra nézve. Ezen változtatott az internet. Ma azon melegek is könnyen jutnak információkhoz és beszélgethetnek a közösség tagjaival akik nagyon szégyenlősek. És nem csak egy országon belül tudnak összefogni hanem világszerte, így már számuk is jelentős, ahogy a befolyásuk is. Az LMBTQ ma országokon átívelve működik, és több 100 millió tagja van.

 • Gergő Tóth

  Gergő Tóth

  12 napja

  @Csak Egy Srác nyugat = európai civilizáció.

 • Gergő Tóth

  Gergő Tóth

  12 napja

  @Csak Egy Srác A nyugat a fő hatás itt is. A globalizáció akkor amerikanizáció volt. Magyarországon nincs PC de van pronyóság és antiszemitizmus, xenofóbia.... A normalitástól jobbra nem balra lengtünk ki akkor is.

 • Csak Egy Srác

  Csak Egy Srác

  12 napja

  @Gergő Tóth Mi az a deviancia? Magyarországon amúgy nincs PC tombolás, a nyugatot felhozni meg értelmetlen, hiszen mi közünk a nyugathoz? Ennyi erővel Iránt is fel lehet hozni, mert az a másik véglet. Amúgy az hogy számodra az volt az ideális korszak nem biztos, hogy másnak is az volt.

 • Gergő Tóth

  Gergő Tóth

  12 napja

  @Csak Egy Srác Azért a polgárjogi mozgalom és a 90-es évek eleje között (50-es évektől a 80-as évekig) volt egy kor amikor a deviancia a helyén volt kezelve.... Volt demokrácia, polgárság, szabadság és szabad szerelem, fogamzásgátlás, faji egyenlőség de még nem volt feminfasizmus és gender őrület és PC tombolás...Nem hiába mondják hogy a nyugati civilizáció csúcsa 89 körül ért véget. Azóta lejtmenet... Hogy mást ne mondjak én a 80-as évek filmjein nőttem fel...szinte szocializálódtam! Akkor nem számított hogy valaki fekete, fehér...nem volt se magasztalva, se elnyomva senki, teljesen természetes volt hogy a fehér zsarunak fekete társa van...de nem mindne második karakter fekete, nő, ázsiai, ratyi, transz....a Dallasban a nők karriert csináltak, üzletasszonyok voltak....nem rinyáltak meg fölényeskedtek és jajongtak férfiak meg üvegplafon miatt....lehetett viccelni a feministákkal, a bzikkal....zsidkkal....nem volt PC stb. És lám nem lettünk rasszisták....se homofóbok.... Az egy normális korszak volt még.

 • László Blanár
  László Blanár12 napja

  1:26:37 meg olcsón felvásároljuk az általuk otthagyott területeket

 • lacza87

  lacza87

  11 napja

  Nincs általuk otthagyott terület: azokon a helyeken brutális túlnépesedés van.

 • Dániel Ócsai
  Dániel Ócsai12 napja

  1:44:05 Tessék a nem leszbikus, de gendersemleges sárkány: hublack.info/ex/mMaX0K-X1Z6DqNE/vide

 • Jozsef Kerekes
  Jozsef Kerekes12 napja

  Top 10 legjobb Apu volt, kiralyok vagytok!

 • Szilágyi Szabolcs
  Szilágyi Szabolcs12 napja

  1. Nyomasztó, ahogy FAM próbál terelni LMBTQ ügyben. Ahogy próbálja elvicceskedni, elbagatelizálni azt hogy mi folyik a nagyon progresszív Nyugat-Európában, ahol már az az elvárt magatartás, ha ünnepeljük (hol vagyunk már a megtűréstől - vagyis az igazi toleranciától?) ezt a valójában emberellenes nemi diszharmóniát, és az arra épített penetráns ideológiát. 2. Szánalmas látni, ahogy FAM intellektuálisan nem ér fel Puzsérhoz, egyszerűen nem beszélgetőtársa Puzsérnak. Közhelyeket puffogtat, vicceskedni, menősködni próbál, és a kritikai gondolkodás hiányát káromkodással próbálja kompenzálni. Tényleg, mi az ő hozzáadott értéke a műsorban??

 • Szilágyi Szabolcs

  Szilágyi Szabolcs

  4 napja

  @Gergő Tóth Igen taszítja, mégsem határolódik el baloldali elvtársaitól, akik politikai haszonszerzésből LMBTQ-zászlók alá állnak. Ez a baloldali írástudók árulása. Az utókor nem felejti el.

 • Tavaszi Kaszás a Temetkező

  Tavaszi Kaszás a Temetkező

  12 napja

  @Gergő Tóth Bizáncot akkoriban a muszlimok és szorongatták pluszban.

 • Gergő Tóth

  Gergő Tóth

  12 napja

  @Tavaszi Kaszás a Temetkező Persze, ez is igaz, de akkor egy európai kereszténység győzte le az európai kereszténységet és nem egy idegen kultúra és vallás. Nagy különbség.

 • Tavaszi Kaszás a Temetkező

  Tavaszi Kaszás a Temetkező

  12 napja

  @Gergő Tóth A Nyugat pedig már a nagy egyházszakadás (1054), de főleg a szerencsétlen 4. keresztes hadjárat (1204) - ami Bizánc kirablását és a Birodalom megsemmisítését mutatta csak fel eredményként - szemben állt a keleti kereszténységgel. A keresztes hadjárat bárdolatlan nyugati lovagjai a kifinomult, nagy múltra visszatekintő bizánci civilizációra ugyanolyan ellenségesen és egyben irigykedve tekintettek, mint a mai iszlamisták a Nyugati világra.

 • Gergő Tóth

  Gergő Tóth

  12 napja

  @Tavaszi Kaszás a Temetkező Viszont nem ott bontakozott ki a piacgazdaság, a felvilágosodás, az ipari forradalom és a gyarmatosítás ami elvitte az európai civilizációt és a globalizációt a világba.

 • Igazság Bajnoka
  Igazság Bajnoka12 napja

  Nagyon tetszett a beszélgetés, talán személyesen is elbeszélgetnék velük. 😊Sajnos intellektuálisan sose fogok felérni az ő szintjükre, de még a feléig se..

 • Igazság Bajnoka
  Igazság Bajnoka12 napja

  Egy élmény volt hallgatni. Sok ilyet még!! :)

 • Dávid P
  Dávid P12 napja

  1:04:00 René Girard már nagyon várom, hogy megtalálják: Mi rejtve volt a világ teremtésétől fogva

 • IMRE SZABÓ
  IMRE SZABÓ12 napja

  Mióta Puzsér Poppert élteti, na akkor miről beszélünk, szánalmas .

 • Mani 44

  Mani 44

  6 napja

  Melyik Poppert? Karl Poppert vagy Popper Pétert? És melyikkel mi a baj?

 • Faa Cee
  Faa Cee12 napja

  25:20:Nagy Feró liberális, nem szélsőjobbos. A MIÉPbe nemcsak szélsőjobbosok voltak.

 • Faa Cee

  Faa Cee

  11 napja

  @Sándor Pécsi Lehetséges, de én már MIÉP szimpatizánsként is liberálisnak gondoltam.

 • Sándor Pécsi

  Sándor Pécsi

  11 napja

  Szerintem Petőfi kutya hőse.

 • Besenyei Csaba
  Besenyei Csaba12 napja

  Csinálj Patreont Puzsér az Apunak pls

 • Spur Gren
  Spur Gren12 napja

  Gecc engem anyám boszorkánnnak öltöztetett általánosban farsangkor. De jó ezt hallani, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Xd kurva kellemetlen volt. Be kellett mondanom a mikibe hangosan, hogy boszorkány vagyok! Fhuuh eddig eszembe sem jutott. :D rettenetes élmény

 • Gergő Tóth

  Gergő Tóth

  12 napja

  Engem indiánnak öltöztettek és "lányos zavaromban" kalózt mondtam...be is mondta hangosan a mikrofonba a tanár néni...gondolta ha "ez az indián kalóznak érzi magát" akkor ez van, joga van hozzá.....nagyon haladó néni volt:) Bátor vagyok és büszke:D

Következő