VOKS 2021 - Az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek vitája

Ki lesz Orbán Viktor kihívója a 2022-es választáson?

A stúdióban az öt ellenzéki miniszterelnök-jelölt:
Dobrev Klára, Karácsony Gergely, Jakab Péter, Márki-Zay Péter és Fekete-Győr András

Műsorvezető: Simon András

IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
FACEBOOK: atv.hu
INSTAGRAM: atv_magyaro...

Megjegyzés

 • Tamàs Béla
  Tamàs Béla34 perccel

  Geiger számlálót minden napelemfarmra!!!!!!

 • alakeli
  alakeliÓrája

  Már bocs, de ha egy gyár alkalmaz 100 embert, majd bezár, mert nem megy jól a bolt, akkor miért kéne neki a csőd szélén még embereket átképezni? Mindenki felel a saját tanulásáért, képzéséért. Nem az ex-munkáltató dolga, hogy a következő munkáltatónak felkészítsen.

 • István Tóth
  István Tóth2 órája

  Szinte teljesen mindegy melyik lesz az ellenzék jelöltje. Mindegyik pártja olyan gyenge Dobrevé kivételével, hogy úgyis Gyurcsány mondja meg neki, mit tehet, mit nem, és mit kell tennie. Dobrevnek meg eleve. Egyébként mindegyik olyan riasztóan sok butaságot beszél jogilag, közgazdaságilag és a tényekről általában, hogy eleve alkalmatlan. Aki pedig Alaptörvényen kívüli helyzetet készülne teremteni, az ne beszéljen jogállamiságról.

 • Vazul Nemzetmentő
  Vazul Nemzetmentő5 órája

  Ti okosok! Az Alaptörvény egyszerű többséggel való hatálytalanítása után 1 másodperccel beírnátok az új "Alkotmányotokba", hogy annak módosítása csak 200%-al lehet??? Ügyes, és hihetetlenül megnövelné a külföldi befektetők bizalmát egy olyan országba, amiben egy "igazi" jogállam tombol. Csináljatok 2/3-ot és ne kínozzátok magatokat minden nyakatekert megoldással a fennálló alkotmányos rend kijátszására, mert a népharag eredményeként végül kötélen, jobb esetben sitten végzitek,mivel a Btk.255 §(1),(2) szerint bűncselekményt követtek el.

 • Rudolf Bogdan
  Rudolf Bogdan5 órája

  EGYSZER VOLT HOL NEM VOLT - VOLT EGYSZER EGY ELENZÉK DE EZT JÓL ELNÉZTÉK----,,A VITÁT JÓL BENÉZTÉK----.., MAJD A KIS CSAPAT HIU ÁBRÁNDOT KÖVETVE A JELÖLÉST ELVESZTETE-----

 • Y Mr
  Y Mr5 órája

  nem vagyok fideszes, de Karácsony azzal propagandált h előveszi az ex főpolgármestert....elszámoltatás....stb..... erre díszpolgár lett. drogos mszp-s embert se vették elő... kit akartok elszámoltatni? fel lesz állítva egy bizottság és nem talál semmit...az lesz mint eddig... nem vagytok hitelesek. foggal körömmel kellene az a választási győzelem... Inkább legyen ez a Mi hazánk! mint másoké

 • Balcream Balcream
  Balcream Balcream6 órája

  A balfék oldal. Dobrev amúgy gender?

 • Vazul Nemzetmentő

  Vazul Nemzetmentő

  5 órája

  Dehogy.Göndör, csak reggelente kivasalja a haját.

 • alakeli
  alakeli6 órája

  Mi alapján osztogatta az időt a TV? Ugyan abban a körben egyik jelölt 1 percet, a másik 2 percet kapott. Ez elég béna.

 • Medenci László
  Medenci László6 órája

  Emberek,ezek egyenesen a menyországba repítik Magyarországot,méghozzá 48 órán belul.Ennyi hulyeség még Oszodon sem volt halható..Általános sablonos igéretek,fenyegetozés,,meg a polikai analfabétizmus ami itt láthatóÉs nem vagyok fideszes.

 • Farkas Hunlandi
  Farkas Hunlandi6 órája

  !!Jót nevet rajtatok a milliárdos Gyurcsány-Dobrev klán a villából. Csinálják a cirkuszt nektek gyerekek tadaamm !!! 6 párt egy párt, Gyurcsányéké Elszámoltatás bizonyítékok nélkül ráadásul ??? Van aki elhiszi??? Sajnos van. 8 évente előveszik ez sem tűnik fel a félkegyelműeknek.. ezek "NEM HARAPJÁK" meg egymássst gyerekekk milliárdosok üzletelnek összekacsintanak mikor nem látod őket ellenzéki "elvtárs" !!! Ne legyetek ilyen hiszékenyek. Az ellenzék bírálja az "Orbán rendszert" de nem tud felmutatni helyette mást, (természetesen azért nem mert külföldről fogják őket irányítani mint eddig is) ezért egy gyűlöletkampányt folytat és összefogja a szélsőséges pártokat is (később simán leszalámizza őket mennek a levesbe..) akik mögött ott áll Gyurcsány Ferenc a (a 6 párt egy párt) és irányítja őket tulajdonképpen ő a külföldi liberális világhálózat Magyarországi helytartója. Erre az ellenzékre szavaznál akik átvernek ??? GONDOLKODJ.

 • gabor kuszter
  gabor kuszter7 órája

  Van pár téma amire az emberek ráugranan . Ezeket meglovagolva még nyerhetnek is , de akkor az országot tönkre teszik

 • Vazul Nemzetmentő
  Vazul Nemzetmentő7 órája

  Egyikre sem szavazok, mert ingyen sört nem ígértek és nem énekelték el az Internacionálét szabad fordításomban: tehát akkor elvtársak, három, négy!: Föl Föl, ti barmai a Földnek, Föl Föl, te lumpen proletár! A DK. ávósai jönnek, Jólétednek vége már! Becstelen múltunkat letagadni, Barom had indulj hát velünk! Végül egymást fogjuk kinyírni, Hülyék vagyunk, hullák leszünk! Ez a harc lesz a végső, Csak összefogni hát! És romhalmazzá válik, Holnapra a hazánk!

 • Tamas Orosz
  Tamas Orosz7 órája

  Kedves Klarika pont a ferjednek koszonhetjuk, hogy ide jutottunk, hiszen a Fleto almokfutasa, lopasa, kaosza vezetett oda, hogy a nepnek elege lett, es 2\3-dal megvalasztotta a hatalommanias Orbant, aki kiepitette a NER-rt es bebetonozta a hatalmat. Most meg ott tartunk, hogy ugy be vannak feszkelve, hogy meg az alkotmanyt is megkellene semmisiteni, hogy erdemben valamit tudjon tenni egy kormany (arrol szerintem fogalmatok sincs, hogy ez milyen szarsagot hozna magaval). Ameddig te meg a ferjed nem huztok el a kozeletbol, addig ez az egesz osszefogas komolytalan lesz, es hiteltelenititek. Addig mindig lehet majd Gyurcsannyal riogatni, amig ti ott lesztek, es sokan csak nevetni fognak az egesz osszefogasan. De nyilvan ezert is vagytok meg a kozeletben tartva, es Orban nem hajitott meg ki titeket a politikabol.

 • Ádám Zoltán
  Ádám Zoltán8 órája

  hublack.info/ex/p9yumXuCzH2ho5I/vide

 • MamboJambo
  MamboJambo11 órája

  Szerintem nyugdíjaztatni kell a férfifakat 50-55 éves kornál. Szociális probléma, nem gazdasági gondolat. Én fiatalon mindig úgy gondoltam hogy kb 100 évig élnek az emberek, egyéb, mert kerek szám. De sajnos látom az idősebb kollégákon. Szar a háta, nem megy úgy, remeg a keze, görcsbe áll a lába, nem lát, 50 felett már minden baja van. Egyszerűen nem úgy dolgozik. Nem bántásból írom, örülök hogy vannak. Még 60 éves kollégáim is vannak, és eléggé vígak. Jó a hangulat. Azt mondanám hogy az izomzat bírja a legjobban, izmosak és erősek is. De az olyanok mint a porcok, térd, a hát, könyök, egyéb, a fizikai munka egyre jobban ellehetetlenedik. Az olyanok mint a látás hiba, szemüveges, nehezen olvass, nagyon lassítja a teljesítményt. Most hogy már egy ideje az öregekkel dolgozok, kezdek azon gondolkodni hogy maszekolásra vissza kéne vonulniuk. Mert megérdemlik. Egy egész életett ledolgoztak. Kapják meg a nyugdíjat, és ha akarnak, extráért úgy is elfognak menni dolgozni. Mert tudom hogy mániájuk a munka. De az legyen néha, vagy a "hétvégi munka". Ne keljen az 5 napos, 8 órában dolgozniuk, vagy 12-24 be. Gazdaságilag, és most hogy ennyire nincsen már fiatal, nem tudom mennyire lehetséges ez.

 • Taylor Szabó Attila
  Taylor Szabó Attila11 órája

  Összenőtt, ami összetartozik. Bravó jobbik, bravó 👏

 • MamboJambo
  MamboJambo14 órája

  1:02:30 Nagyon sok a probléma az ostoba és a köcsög tanárokkal, a rosszindulatú nővérekkel és a hozzánemértő orvosokkal. S nem is a fizetéssel van baj. Tudok nővért, aki simán keres 260-at, alapban, és még is pofozza és ordibál a betegekkel, azokkal, akik a legjobban kiszolgáltatottak, főleg az öregekkel. De ugyanúgy tudok olyan tanárról is, aki pofátlan, hogy 340-et keres - milyen alapon - de rendkívül ostoba. Sok tanár rosszindulatú, hozzánemértő, rendkívül buta, és iskolába nem való. Máshova se. Amire szükség van az, hogy ezeket az embereket kirúgják, és hogy meg legyenek versenyeztetve. Hogy küzdeni keljen nekik ahhoz, hogy ezzel a magatartással még csicskának is alig vegyék fel. A nagyképű és sértődős, hisztis orvosok, akik meg vannak sértődve, hogy a 400-800-as fizetés mellett, 6 órás műszakban, még dolgozni is kell. Természetesen nem a kezdőkről van szó, aki kap 140-et. S nem is a 80 éves, ősz hajú orvosról, aki még korona alatt is keményen tolja az igát, mert ez a hitvallása. S találkoztam már szocializmusból visszamaradt nővérrel is, az egyetlen 4 nővér közül, a sürgősségin, kórházban, aki le tudta venni a vérem. 4 nővérből. 1 a sürgősségin, aki tud vért venni. Nem ezekről van szó. Az összes többiről.

 • Kopi
  Kopi14 órája

  Füvezni mikor lehet már?

 • abolcska
  abolcska15 órája

  Ennyi gazembert összefujt a szél aki csak hatalmat és sok pénzt akar keresni ! Aljas , a társadalmunk leg alja az ellenzék ! Alig követni öket , komcsiból Szoci köntösbe bujtak , majd jelenben ujra átkeresztelkedtek Demokratáknak és probálkoznak ujbòl ,,láncra'' verni az embereket adokkal stb a demokrácia nevében .

 • MamboJambo
  MamboJambo16 órája

  Tartalék a magyar gazdaságban? Hát hitelre dolgoznak a nagycégek a lezárás után. Újra indítani egy gyárat, vagy egy láncolatott, nem olyan olcsó mint azt Orbán gondolja. Ezért adtak mindenhol pénzt, mert a Részvény értéket vesszít, és az a 100 ft amit félre tettél már csak 60. De mivel nincsen adva, ezért a lassú eladás az ami tolja az újraindítást. De ahhoz hogy azt kiszolgáld, árút kell venned és gyártanod kell. Az előleg számla nincs teljesítve, mert nincs miből "majd ha eladtuk egyszer", így minden hitelre megy. Viszont egy gyártás lánc, nem 2 főből áll. Valaki kibányászta az anyagot, valaki finomította azt, valaki azt formálta alap termékké, avagy acél lemez, hogy egyáltalán megkezdődjön a termék lánc gyártássa. Ez vagy komplex alap termékké lesz alakítva mint egy dióda, vagy így nyomásra kerülnek az alap termékek, amiket majd megvesz az összerakó, aki lehetőleg összerakja, lefesti, és rögtön utána kerül eladásra, hacsak pl nem motorról van szó, ami még át megy egy másik összeszerelőbe, egy újabb lépés, egy újabb réteg, mielőtt profit keletkezik a láncolatba. Ezek morzsák, amivel egy karavánt akarnak ettetni.

 • Roland Dara
  Roland Dara16 órája

  Ezt hívják kamu vitának. Kamuzik egymással X ember, akik valójában egyek.

 • Koroknai István
  Koroknai István17 órája

  Szekunder szégyen érzet..

 • MamboJambo
  MamboJambo17 órája

  Ez az egész "pénz" és adóztatás szempont egy hülyeség, főleg egy kapitalista szemléletben. A lényeg az, hogy mit kapsz a pénzeden. A vásárlás és termék kultúrája. Ez a legfontosabb. Euró vagy Forint, tökmindegy. Mit tudsz rajta venni a boltban? Nem mennyit! Mit. Mi a választék? Elérhető, vagy rendelni kell? Rendelni kell, itthonról vagy külföldről? Ezért nem marad gazdag M.o.-n és ezért nem fektet be. Ma, Budapesten, a boltok nagy részében alig kapni "jó cuccot", a termék választék kicsi, sok a satnyaság. A forgalom hiányában húzzák össze a polcokat. Ha gazdag vagy, külföldről importálsz. Ha gazdag vagy, külföldre mész. Ezért nem működik sem a kapitalizmus, sem a magyar gazdaság. Ha Magyarországon össze tudsz rakni 100 milliót, külföldön egy milliárdot, és emellé, nem külföldről kell rendelni alapvető dolgokat. Ha gazdag vagy, és egy villát akarsz építeni, vagy menő kocsit akarsz. A legtöbb dolgot külföldről fogod rendelni. Nem vagyunk teljesen elmaradva, még. De rengeteg dolgot egy okos házhoz, egy jobb elektronikához, egy kiemelkedőbb élethez, hang technika, azt mind külföldről kell venned, vagy mert külföldről rendeljük és magyar szereli be, vagy még a beszerelés is külföldi. De, nézzünk csak a mezőgazdaságra és a közemberre, vagy a chipsre. Régen volt kis és nagy munkaerő gép. 1 cylinderes, kicsi, olcsó, egyszerű és megbízható, termelőeszköz és nagy gép művek kis és nagy traktorra. Ma.. vagy a csehektől veszel kisgépet, vagy használt szocialista kis és nagy traktort, vagy megrendeled külföldről méregdrágán. A legjobb technika, az automatikus, vagy pilóta nélküli, az meg csak külföldön létezik. Mindegy hogy Euró vagy Forint, Nincs. Mindegy mennyi van, mert Nincs. Meg kell rendelni. Ugyanez a gépsorokban. Hatalmas a különbség aközött hogy bemész egy ruha boltba és megnézed, vagy megrendeled kinából. Azt lesz amilyen lesz. Nagy a különbség aközött, hogy megrendeled a gépet, és rá akarsz rakni valamit, de hiányosságok vannak, eltörsz valamit és bemész a boltba.. vagy vársz 2 hetet míg megjön. Vagy ha gyár vagy és nincs vállalkozó, aztán várunk a pótlásra 3 hónapot lengyelből. A gyárunkba megtörtént. 2 fűző volt és kellett, 1 tönkrement. A polcon volt 2db pót. 1db pót rossz volt csak nem tudták, mert visszarakták és 1 maradt. Ami beadta a kulcsot 1 hónappal később, mert 5 éve ott állt a polcon. 2 gyártó egység is kevés, de 1? És ha az a 6 éves egység megadja magát? Az egész láncolat megáll. Miért nincs vállalkozó? Miért nincs a piacon? Csak Lengyelből lehet rendelni 3 hónapra. Hogy lehet így gyártást végezni? A nagyobb eszköz már 6 hónapos a listából. Akkor most előrendelek még 2 sort, hátha 1 tönkremegy? Hogy versenyképes ez? A pénz semmit sem ér amíg nincs piaci rendelkezésre állás. Szükség van rá most, nem 3 hét múlva, nem 2 hónap múlva. Ez Magyarország egyik legnagyobb problémája. Tönkretették a vállalkozásokat, tönkretették a tisztes kereskedőket, és ostoba supermarket, meg nagyker monopolyumokra cserélték őket. Ebből így, soha nem lesz pénz.

 • MamboJambo
  MamboJambo17 órája

  Persze hogy bűnöző mind. Már csak nem is nyílt "titok". Fideszes rablók, behajtó cégek, mondva csinálnak tartozást már 2 pecséttel, mielőtt tudnál róla hogy mi is, már folyik is a behajtás. Fizetésed napján a teljes bankszámlád nullázva.*1 A másiknak meg ott áll a 2 tank az udvarában, amit valahogy becsempéztek, anélkül hogy az EU, NATO, szomszédok, vagy a magyar katonaság tudna róla. Közben meg mindenféle Azerbajdzsáni maffiával paktálnak le. *1 Tartozás jellege: 4 év, 11 hónappal ezelőtt, köz wc-t használtál, de kékeset szartál és arra külön adó van, ami felkamatozott 18 millióra.

 • Hajna Maria Janzsóné S.
  Hajna Maria Janzsóné S.17 órája

  Mindenkit leváltanak, még a jogállamot is, saját embereiket ültetnék a meghatározó székekbe, egyetemi oktatókat, tanárokat ,rendőröket, ügyészeket (be az unió ügyészségébe) mint a II.vh. után a komcsik, az összes értelmiségit kitelepítették, és hatosztályos végzettségű káderalakokat bíztak meg vezetéssel. ...."ezekre a tyúkólat se bíznám rá"..mert elprivatizálnák belőle a tyúkokat, aztán az ólat tüzifának eladnák. 😜😉😜

 • Hajna Maria Janzsóné S.
  Hajna Maria Janzsóné S.18 órája

  Orbán nem minisztereknök-jelölt jelölt, hanem regnáló min.elnök, ha eldöntötték az ellenzéki oldalon ki indul, esetleg az egy az egyben vitára lehet kihívni. Ez a (moslék) koalició nem kihívója az Orbán vezette kormánynak.

 • Antal László Imre
  Antal László Imre18 órája

  4 isten 1 istennő, non plus ultra, hibátlanok - minden földi értékkel bírnak!? ... vagy csak demagogia!?

 • Róbert Péter
  Róbert Péter20 órája

  Karácsony! Pestet se tudod vezetni! Klárika a férjével kellene kezdeni az elszámoltatást. Elég volt Gyurcsányból! Mind alkalmatlan az ország vezetésére!!! Pénzes bödön vonzó nekik csak!!

 • Tamas Czifra
  Tamas CzifraNapja

  Vita!!! 🤣🤣🤣🤣🤣

 • Ga Ga
  Ga GaNapja

  klári jó jelölt lenne,csak van egy férje aki nem mondott el mindent....most vagy én vagyok debil,vagy klárikát átverte a férje de(a lopás szót ne erőltessük) akkor egysejtü vok

 • Gergely T.
  Gergely T.Napja

  ne felejtsétek el, hogy semmilyen szavazat nem veszik el az első fordulóban. Arra kell szavazni akit a legalkalmasabbnak gondolsz, nem arra, aki a legesélyesebb! Az utóbbi választások óta változtak a játékszabályok :) Én MZP-re szavazok.

 • georg kaplan
  georg kaplanNapja

  Hazaáruló prolik!

 • Norbert Szabo
  Norbert SzaboNapja

  Az miért nem lett megemlítve hogy Dobrev Klára Gyurcsány felesége?😄

 • tatesz
  tateszNapja

  remélem trump nyer

 • klobertu
  klobertuNapja

  Elmehet mindegyik a cirkuszba bohocnak oda valok!

 • Zoltán Miklós
  Zoltán MiklósNapja

  Én óraadó tanár szerettem volna lenni! Azt mondták, legyek inkább adjunktus. Én adjunktus szerettem volna lenni! Azt mondták, legyek inkább főpolgármester. Én főpolgármester szerettem volna lenni! Azt mondták legyek inkább miniszterelnök. Ki mondogat ennek ilyen hülyeségeket?

 • Attila Molnár
  Attila MolnárNapja

  Pont az a baj, hogy ezek csak rendszert dönteni akarnak, semmi egyéb mondanivaló nincs. Alacsony színvonal, nulla értelem.👎👎👎 Jakab a bazári majom!

 • Marcell Kemény
  Marcell KeményNapja

  A kommenteket elnézve, felesleges indulnia ezeknek az embereknek jövőre!

 • Csaba Fodor
  Csaba FodorNapja

  Igazi balfasz banda hihetetlen ez az összefogas! Drága Magyarország elveszett ha ezek a hazug kétszínű emberek nyernek!átlátszó ember az egész!

 • Roland Jakus
  Roland JakusNapja

  Ez vita? Ez bohózat :D :D

 • József Balogh
  József BaloghNapja

  Álmodj 👑 lány... Fiúk belelóg a bilibe a kezetek és felébredtek!!

 • Attila Kapornai
  Attila KapornaiNapja

  Borzasztó ez a felhozatal :-( , és az a szégyen, hogy a bal oldal még mindig nem tudott megszabadulni Fletótól. Ezek az emberek azon versenghetnének, hogy ki árulta el a hazáját többször. Rohadékok!!!

 • Anna Zsuzsi Ander
  Anna Zsuzsi AnderNapja

  Fekete Győr András! 4 napos munkahét?? Tehát, akkor a heti 32 órai munkából tud ugyan olyan rosszul meg élni a dolgozó! Nagy előre lépés!!

 • Skrován
  SkrovánNapja

  mind1 a baloldali blokkos moslékban mindegyik csak moslék marad, úgyis gyurcsány a főnök, meg persze az Ő főnökei

 • József Horváth
  József HorváthNapja

  Előváladék .

 • Fűbof Tábádu
  Fűbof TábáduNapja

  Márki-Zay Péter volt messze a legjobb, belőle lenne a legjobb miniszterelnök is. Hajrá, csak felfelé!

 • Zsuzsanna Gál
  Zsuzsanna GálNapja

  Hol vannak a kutyák? :O őket szeretném :'(

 • JÁNOS TÓTH
  JÁNOS TÓTHNapja

  JÓT RÖHÖGTEM A VÉGÉN MINDEGYIKEN!

 • Bekecs Martin
  Bekecs MartinNapja

  Őszinte leszek mindegy ki , de legyen változás. Ha szar lessz akkor külföld.

 • sándor király

  sándor király

  9 órája

  Hát ez így elég gyenge. Külföldön sem kalácsból van a kerítés. 20-30 éves bérek, közvetítőirodák, tömbnyire csak órabért fizetnek, folyamatosan hosszabbítják a munkaszerződést, és esélyed sincs bankkölcsönre, hogy lakást vehessél, stb. Aztán nagyon hamar haza akarsz jönni, mert kint minőséget és mennyiséget követelnek, de nem tudsz, mert ELK*RTUK elvtársék uralkodnak, és már azok a munkahelyek sincsenek, amik eddig voltak. És rövid idő alatt 20 ével visszavetették az országot. Azért a migriknek lesz 1200€-ban átszámolt segélyük, meg ingyen lakásuk, és röhög rajtad, hogy neked meg semmid sincs pedig Magyarnak születtél.

 • Frank Hofmeister
  Frank HofmeisterNapja

  Itt Angela Merkelnek oriasplakatokon megköszönik több evtizedes munkajat. Otthon ez az eddig semmit sem produkalo fiatal csürhe banda meri kritizalni a Fideszt, elen Orban Viktorral! Elszamoltatni a Dobrev klant kellene a törtenelmi multjuk, es a jövöt illetöen.

 • sándor király
  sándor királyNapja

  Ha visszagondolunk Muhira, Mohácsra, Trianonra mindig eszünkbe kellene jutni, hogy ha az elvtelen segnyalókra, a hitszegőkre hallgatunk, akiknek már semmit nem jelent az ország és csak azt lesik, hogy mennyi morzsát tudnak felnyalni a mocsokból, amit az asztalról dobál le nekik Soros György, akkor jön majd az újabb nagy tragédia, és végleg eltűnik a Magyar nemzet. A mostani ellenzék kísértetiesen hasonlít azokra a főurakra, nemesekre, akik mind megesküdtek Mátyás királynak, hogy elismerik törvénytelen fiát (Corvin Jánost) mint Magyar trónörököst. Majd Mátyás király halála után azonnal megtagadták esküjüket, és külföldi királyt hívnak meg a Magyar trónra (II. Ulászló) ha az elismeri őket előjogaikban, követeléseikben és hatalmukban. Az országot egy év alatt tönkre vágták, és még csak ez után jött a Dózsa féle parasztháború, Nándorfehérvár eleste, Mohácsi vereség és a 150 év hódoltság. Ha mi Magyarok nem fogunk össze és ismét hagyjuk magunkat kijátszani egymás ellen, akkor végünk. Teljesen egyértelmű mindenki számára hogy élet-halálról van szó. Ha most sem sikerül, (teljes ellenzéki összefogással) az ellenzéknek hatalomra kerülni, akkor fejek fognak hullani, és le kell cserélni a teljes gárdát, és az alapoktól kell újra elkezdeni. Ami minimum egy évtizednyi keserves munkának ígérkezik. Az ellenzék minden tagjának a nyakába kellene akasztani, és állandóan viselnie kellene, a “Csak lopni, és hazudni, és kép mutatni tudok, minden máshoz alkalmatlan vagyok !” feliratú táblát. A Karácsony Gergely ősszintének, és ártatlannak tűnő szövegét, még mindig nagyon sokan beveszik. Ha nem sikerül ezt az elfajzott, gerinctelen bandát a 2022-es választásokon végleg eltörölni, akkor Magyarország nagyon gyorsan bedarálódik a jóakaró nyugat, gyarmatai közé, mehetünk majd létminimumnyi fizetésért, alkalmazottként hozzájuk dolgozni, a muzulmánok meg majd itthon kezelgetik a lányainkat, büntetlenül, 1200 €- s segéllyel, és ingyen lakással támogatva. Mert afelől senkinek ne le legyenek kétségei, hogy az értelmesebbeket kiválogatják, és a söpredékét fogják Magyarországnak szétosztani. Alapszabály: Egy nemzet sorsa a nők gyermekvállalási kedvén múlik. Viszont ha ezt modernkori rabszolgákkal „olcsón dolgoztatott Migránsokkal” akarjuk megoldani, olyan területekről ahol évezredek beivódása a génekbe az, hogy, ha erősebb vagyok, bármit elvehetek a másiktól következmények nélkül (pláne ha ehhez még egy hitvallási felsőbbrendűség is társul), az már egy emberöltőnyi távlatban is nagy problémákat fog okozni. Egyébként, ha valaki élt multikulturális helyen, az tudja, mert tapasztalta, hogy nem működik, és nem integrálódás, hanem kasztosodás történik főképpen a keresztény és az iszlám vallásúak között. A kettős mérce lesz, ami még jobban ront a helyzeten. Az egyiknek bármit lehet a másik meg kussoljon, és adózzon, amíg bele nem nyomorodik. Az Oszmán birodalomban azért működhetett, mert ott nem volt demokrácia. Az embereket rabszolgáknak hurcolták be. Kiválogatott, keresztény, törvénytisztelő, és istenfélő emberek millióit, és többnyire csak nőket és gyerekeket hurcoltak el. A kevés férfi rabszolgákat olyan helyen alkalmazták (bányák, ültetvények, gályák, csaták első sorai stb.) ahol szükség volt rájuk. Ezért nem is voltak hosszú életűek, szaporodni meg esélyük sem volt. Egyébként: Soros György, csak egy báb, egy manipulátor, aki adja a személyiségét, és kiszolgálja a föld legerősebb központi magán bankját, a FED-et. Úgy is mondhatnánk a mai kor John Pierpont Morgan-ja. Tehát összegezve: 1907-ben John Pierpont Morgan tőzsdei, banki, pénzügyi válságot okoz a híreszteléseivel, ezt hívják manapság hírekre való kereskedésnek (1). Nelson Aldrich szenátor egy központi jegybank létrehozását javasolja, mondván hogy az 1907-es pánik okozta válság így nem történhet meg újra. 1913-ban a Kongresszus a félrevezető módon Federal Reserve System-nek (FED) nevezett független magán bank kezére játszotta Amerika pénzkibocsátásának monopóliumát, ami a folyamatos pénzügyi manipulációi által ma már a föld legerősebb központi magánbankja (2). Háborúkat indít, országokat, kontinenseket irányít, milliókat tesz tönkre. Végső cél a minden, és mindenki feletti korlátlan hatalom. 1.Amikor válság, vagy háború van, esnek a részvények, állampapírok, ingatlanok értékei. Na, ekkor kell vásárolni. 2.Pénz és hatalom. Akit nem tudunk megvenni, azt lejáratjuk, vagy más módon kiiktatjuk. Végezetül két idézet. Rotschild: „Akkor kell venni, mikor vér folyik az utcán.” "Hagyjátok, hogy kibocsássam és irányítsam egy nemzet pénzét, és nem érdekel, hogy ki hozza törvényeit.”

 • sándor király

  sándor király

  20 órája

  @NaGabOO Halvány fogalmad sincs hogy a káoszban, válságban, háborúban mennyi pénzt lehet keresni. A Gyuri bácsi által behülyített Ukránok, már igencsak azon agyalnak, hogy mi lesz, ha az Amcsik ugyanúgy kifarolnak Ukrajnából, mint ahogy Afganisztánból. A mézesmadzagként belógatott NATO tagságból meg lehet, hogy semmi sem lesz, mivel hadiállapotban vannak az Oroszokkal. Amelyik vállalatot, céget nem sikerült még felvásárolniuk, azt szép lassan kivéreztetik, és utána vásárolják fel. Jól szétkúrják Ukrajnát. Majd utána adják a rengeteg IMF (valójában FED) hiteleket, és felvirágoztatják az adófizetők pénzén a már saját országukat, mert kilóra megvettek mindent Ukrajnában.

 • sándor király

  sándor király

  21 órája

  @NaGabOO Na, igen az ellenzék kampány tündérmeséje sokkal felemelőbb, legalábbis mentálisan. Megmondta Karácsony Gergely is, hogy a migránsok befogadásával nem lehet kampányt nyerni. Aki nem látja a Gyurcsány és az Orbán kormány között a különbséget, hogy mit tettek le az asztalra. Pénzügyi stabilitásban, gazdaságilag, iparilag, kereskedelemben, külpolitikában, arra már azt sem lehet mondani, hogy elvakult, az egyszerűen vak.

 • NaGabOO

  NaGabOO

  Napja

  Én hülye elolvastam ezt az eszméletlen badarságot. Úgy érzem sosem leszek már mentálisan olyan egészséges mint ezelőtt :(

 • Bence Pászthy
  Bence PászthyNapja

  Gyurcsányné Captain Spock akar elszámoltatni? :D

 • Bence Pászthy
  Bence PászthyNapja

  Hogy szerezhet valaki diplomát nyelvvizsga nélkül nem értem...

 • Bence Pászthy
  Bence PászthyNapja

  Bohócok.

 • Dávid Vass
  Dávid Vass2 napja

  Nyugalom lesz 200ezres minimálbér :D Több is. Nem kell ígérni, a covid miatt felvett hitelek, stb miatt ennél jóval nagyobb lesz az infláció. Örülök hogy sikerült eljutni ide. Ezt már jó régen meg kellett volna tenni ;) Sok a pénzosztás néhány megszólalásban de tudni kell hogy nincs miből... :/ Állami egészségügy már nem fog működni... Nem lehet emelni, max hangot... Többet fizetünk érte, mint amilyen szolgáltatást kapunk. Az 18.5% igen sok azért hogy hónapokat várakozzunk stb. Egy elöregedett ország, ahol ezt finanszírozzuk. USA-ban sincs ingyenes egészségügy, gyakorlatilag nálunk sem... Az a gond hogy a semmire elég sokat költünk, minden állami intézmény úgy működik, hogy ez nekik jár, nincs verseny, nincs szolgáltatás

 • Sándor Ádám
  Sándor Ádám2 napja

  Jakab +1

 • József Földi
  József Földi2 napja

  Ennyi nincs kedvem tovább írni csak azért írom, hogy ezektől másra nem lehet számítani, készüljön mindenkit érint szinte én már próbálok több lábon állni

 • József Földi
  József Földi2 napja

  Vasútvonalak bezárása.

 • Balázs Kunszabó

  Balázs Kunszabó

  9 órája

  @Dettoboi Nekem inkább te tűnsz bérkommentelőnek.

 • József Földi

  József Földi

  Napja

  @Dettoboi Az a baj, hogy azt gondoljátok, mindenki aki mást mond mint ti bérkommentelő. Megint kialakítotok magatok köré egy hamis valóságot mint 18 ban aztán meg nem értitek miért nem nyer az ellenzék.

 • Dettoboi

  Dettoboi

  2 napja

  Ez már a kegyetlen sokadik kommented bérkommentelő.

 • József Földi
  József Földi2 napja

  Iskola, óvoda, kórház összevonások, bezárások.

 • József Földi
  József Földi2 napja

  Fizetős oktatás, fizetős egészségügy, vizitdíj és egyéb nyalánkságok is érkeznek.

 • Dettoboi

  Dettoboi

  2 napja

  Fordítva ültél a moziban? 😅

 • József Földi
  József Földi2 napja

  Családoknak a csok miatt fájhat majd a fejük, mert az egyoldalú szerződésmódosítást már a múltban is megtették a diákhitellel nem baj tud majd a magyar többet is fizetni.

 • Balázs Kunszabó

  Balázs Kunszabó

  9 órája

  @Dettoboi Ne haragudj, de inkább te tűnsz bérkommentelőnek. Minden fideszes komment alatt ott vagy, és leírod, hogy a komment írója bérkommentelő.

 • Dettoboi

  Dettoboi

  2 napja

  Sokadik bemásolt bérkommented. Ennyire fogy a fidesz troll hadserege? .-.

 • József Földi
  József Földi2 napja

  Mindent el fognak adni jöhet újra a francia vízszolgáltató, viszont cserébe garantáltan semmi nem épül.

 • József Földi
  József Földi2 napja

  Államadóság államcsőd irány újra a görög pálya nem baj kezdünk mindent előről, 22 ben olyat rabol a baloldal ki vannak már éhezve.

 • Dettoboi

  Dettoboi

  2 napja

  Kegyetlen sok kommentet böfögtél ide, mert fake profilos bérkommentelő vagy.

 • József Földi
  József Földi2 napja

  Katásoknak is vége lesz ide tartozok én is.

 • József Földi
  József Földi2 napja

  Külföldiek fognak éhbérért dolgoztatni az építőiparba, vége lesz ott is a jóvilágnak.

 • József Földi
  József Földi2 napja

  Adókedvezményeknek, 13 havi nyugdíjnak is vége lesz diákhitel kamatai, rezsiköltségek egekbe fognak szökni.

 • József Földi

  József Földi

  5 órája

  @Dettoboi üldözési mánia betegség ha te trollokat látsz mindenhol fordulj orvoshoz. Amúgy pont ezért bukik a baloldal másként gondolkodókat elintézi azzal fizetett trollok. De amit leirtam azt én így gondolom és szavazok 22 ben és bízok benne, hogy a baloldal nem tesz tönkre mindent. Sajnos úgy látom nagyon éhesek munka helyett sokat fognak lopni.

 • Dettoboi

  Dettoboi

  2 napja

  Fordítva ültél a moziban? 😂 Bírom, hogy ugyanezt a kommentet bemásoltad többször, mert ennyire fogynak a fideszes fake profilok.

 • József Földi
  József Földi2 napja

  Ágazati pótlékok szintén Sanyi!

 • György Antal Csippán
  György Antal Csippán2 napja

  Kuka

 • Hűség & Becsület Újpest
  Hűség & Becsület Újpest2 napja

  Tragikomédia

 • József Földi
  József Földi2 napja

  Szerencsejatek Rt el akarta adni a baloldal a repter eladasa utan. Akinek van lottozoja annak Sanyi csak szólok, és aki dohányboltba dolgozik az is nézhet új munka után.

 • László Benkő
  László Benkő2 napja

  77 balos rémmese!!!

 • J G
  J G2 napja

  Harc a lóvé ért csótány SZARHÁZIAK 🇭🇺 paprikás krumpli

 • László Gáll
  László Gáll2 napja

  Én újra kezdek félni. Utoljára 1988-ban, mikor a rendőrautó, hazáig kísért. Csak mert MDF voltam.

 • sándor szabó
  sándor szabó2 napja

  Egy perc és hányok tőletek ...

 • M Kiss

  M Kiss

  17 órája

  Hányinger csillapításra kiváló gyógyír az itthon még nem legalizált gyom/gyógynövény, a vadkender !🌿 Jót tehet a feszült idegeidnek is ! 🤔

 • Dettoboi

  Dettoboi

  2 napja

  Fideszes fizetett birka ...

 • Gábor Pongrácz
  Gábor Pongrácz2 napja

  Mi a jó a választási kampányokban? Ilyenkor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal!🤣👍🏻

 • Farkas Hunlandi
  Farkas Hunlandi2 napja

  Csatlakozzatok a MMM-hez (Magyar Mazoista Mozgalomhoz) szavazz az ellenzékre és nyomorogjunk együtt adóemelés és csaladtámogatás megvonását már nagyon várjuk, továbbá szeretnénk jó sok migránst is Ferííí imádunkkk alig várjuk, hogy megint szenvedhessünk, mint 2010. elött, csatlakozz az MMM-hez.

 • Farkas Hunlandi

  Farkas Hunlandi

  20 órája

  @Dettoboi Csatlakozzatok a MMM-hez (Magyar Mazoista Mozgalomhoz) szavazz az ellenzékre és nyomorogjunk együtt adóemelés és csaladtámogatás megvonását már nagyon várjuk, továbbá szeretnénk jó sok migránst is Ferííí imádunkkk alig várjuk, hogy megint szenvedhessünk, mint 2010. elött, csatlakozz az MMM-hez.

 • Dettoboi

  Dettoboi

  2 napja

  Nehezen hiszem el, hogy az ilyen fizetett fidesz trolloknak van gerince. Talán azért nyomatják ennyire fullba a kretént, mert így próbálják titkon segíteni az ellenzéket. Kacsints kettőt, ha fogságban tartanak.

 • Vazul Nemzetmentő
  Vazul Nemzetmentő2 napja

  Vazul 1. törvénye a közpénzek lenyúlásáról: A közpénzek lenyúlásának mértéke egyenesen arányos a kormányt alkotó pártok számával.A mennyiben a jelenleg ellenzéki pártok kerülnek kormányra, az "egyenesen arányos" helyére "exponenciálisan nő" kifejezés kerül.

 • Angéla Cserkész
  Angéla Cserkész2 napja

  👎

 • Farkas Hunlandi
  Farkas Hunlandi2 napja

  Imádom Gyurcsányt és nejét jo lenne ha ők győznének hogy együtt nyomoroghassunk megint mint 2010 előtt adóemelést is kérek mert az jóó igaz milyen jó lenne hajrá csak így tovább feríííí döntsd be megint az országot add el megint én egy ellenzéki szavazó vagyok a multat eltöröljuk es nemzetköözíívvéé lesz a világg eladunk minden stratégiai céget 2 forintert megint hajja hujja hajj

 • sándor király

  sándor király

  9 órája

  @Dettoboi De most tényleg ezekre a bazári majmokra akarsz szavazni? Paródia az egész.

 • Farkas Hunlandi

  Farkas Hunlandi

  20 órája

  @Dettoboi Csatlakozzatok a MMM-hez (Magyar Mazoista Mozgalomhoz) szavazz az ellenzékre és nyomorogjunk együtt adóemelés és csaladtámogatás megvonását már nagyon várjuk, továbbá szeretnénk jó sok migránst is Ferííí imádunkkk alig várjuk, hogy megint szenvedhessünk, mint 2010. elött, csatlakozz az MMM-hez.

 • Dettoboi

  Dettoboi

  2 napja

  Mennyit fizetnek a kommentek után? Ez már a sokadik különböző te fidesz bérenc.

 • Farkas Hunlandi
  Farkas Hunlandi2 napja

  Imádom Gyurcsányt és nejét jo lenne ha ők győznének hogy együtt nyomoroghassunk megint mint 2010 előtt adóemelést is kérek mert az jóó igaz milyen jó lenne hajrá csak így tovább feríííí döntsd be megint az országot add el megint én egy ellenzéki szavazó vagyok a multat eltöröljuk es nemzetköözíívvéé lesz a világg eladunk minden stratégiai céget 2 forintert megint hajja hujja hajj

 • Dettoboi

  Dettoboi

  2 napja

  Hányszor másolod be ide te bérkommentelő?

 • Joe Banana
  Joe Banana2 napja

  Klárika leállítaná a magyar nagytőkés vállalkozások támogatását, és elvenné tőlük az összeharácsolt vagyont. Ugye, milyen jól hangzik? Volt már olyan szituáció Magyarországon, amikor nem voltak magyar tőkések, és a valaha volt nemzeti vagyon egy csapásra eltűnt, illetve láthatatlanná vált. Sehol, senki kezében nem koncentrálódott olyan vagyon, amivel meg lehetett volna állítani a külföldi tőkések erőszakos felvásárlását. Gyakran 1 Ft-ért, vagy ingyen jutottak cégekhez, ingatlanokhoz, termelő eszközökhöz, értékes márkanevekhez, közszolgáltató vállalatokhoz és piachoz. Ebben a szituációban brillírozott Apró Piroska, és adta el a teljes nemzeti vagyont idegen kézre. Ez megtörténne újra, hiszen nem tudnak mást. El tudjuk azt fogadni, hogy a két szituáció egyformán rossz, és nem megoldás egyik sem a másikkal szemben? Vagyis a NER lovagok feltőkésítése iszonyatosan irritáló, bicskanyitogató, de a teljes nemzeti vagyon külföldre juttatása legalább ennyire elfogadhatatlan. Azt nem tudom, hogyan lehet legálisan tőkeerős magyar nagyvállalati struktúrát létrehozni majdnem 100 év lemaradást villámgyorsan ledolgozva, de azt ne kívánjuk már, hogy Apró Piroska lánya újra eladja gombokért az országot külföldieknek! Pl. a Vízmű cégeket a francia állami tulajdonnal is rendelkező francia cégnek "privatizálták" ingyen, hogy ezentúl franciáknak fizessünk a saját vizünkért? Hát erre mit lehet mondani? Megtegyék megint?

 • Vazul Nemzetmentő

  Vazul Nemzetmentő

  9 órája

  Tökéletes!

 • Farkas Hunlandi
  Farkas Hunlandi2 napja

  "Ellenzéki szavazó vagyok! Imádom Gyurcsány Ferit és kedves nejét, mert mindig IGAZAT mond és SOHA NEM HAZUDIK! Amikor a baloldal hatalmon volt, mindig csodálatos gazdasági fejlődés volt Magyarországon és hatalmas volt a jólét! Ezért szavazok rájuk ! 2022-ben és utána 4 évig nagyon tudnék örülni az évi kétszeri 10% feletti rezsiemeléseknek, az adóemeléseknek, a 10% feletti inflációnak és munkanélküliségnek, a tb-és ! Szívesen fizetném a vizitdíjat, dobozdíjat és kórházi napidíjat, a nyugati szolgáltatóknak az extraprofitot! Tárt karokkal várnám az IMF-et, szuper lenne egy államcsőd! Örülnék ha a családtámogatásra fordított összegeket a magyar családok helyett a Brüsszelből kötelezően betelepített migránsok kapnák"

 • Farkas Hunlandi

  Farkas Hunlandi

  7 órája

  @abolcska ironikusan irtam epp az ellentkezojet szeretném en a Fideszre szavazok

 • abolcska

  abolcska

  15 órája

  Akikrol beszelsz , azok a bal.oldalon mind áruló fatttyak , hazug bérencek , neked talán jo a vezetésuk allatt , de a por nephew NEM JO !!

 • László Lőrincz

  László Lőrincz

  Napja

  Ez kb. csak az első 6 hónap.....

 • Frank Hofmeister

  Frank Hofmeister

  Napja

  @Бог 8altas fejedben mindig moslek volt

 • Dettoboi

  Dettoboi

  2 napja

  @Бог 8altas Fideszes troll profil azért van itt, hogy kevésbé látszódjon az egyértelmű. Az, hogy az emberek készek a rendszerváltásra.

 • Farkas Hunlandi
  Farkas Hunlandi2 napja

  !! "Ma 6 éve történt, amikor is Gyurcsány és haverjai a déli határon a magyar határzár ellen tiltakoztak, még át is vágták a kerítést. Sőt Gyurcsány azt is kijelentette, miután a migránsok megpróbálták erőszakosan áttörni a határt, hogy „a rendőrök támadtak rá a békés menekültekre”. De Karácsony Gergely is úgy nyilatkozott korábban, hogy nincs a kerítésre semmi szükség. Most is csak azért hallgat az ügyben, mert mint ahogy egy külföldi lapnak lenyilatkozta, a bevándorlók jogaival nem kampányol, mert azzal nem lehet választást nyerni. Gyurcsányék ma is migránsokat telepítenének Magyarországra, ma is lebontanák a határzárat és ma is elfogadnák a kötelező betelepítési kvótát!"

 • NyomNyomi
  NyomNyomi2 napja

  Ezt a sok hantást, de az a lényeg hogy nincs szòlásszabadság

 • Lexa
  Lexa2 napja

  Kérlek titeket valtsatok le a fideszt megyunk szavazni ratok csak kerlek mentsetek meg az orszagot ha ujra fidesz lesz feketeben fekete kokardaval megyek es veszem meg a repulojegyem nyugatra sokan vagyunk igy … ha nem nyertek nincs mar nekunk fiataloknak jovonk itt

 • Frank Hofmeister

  Frank Hofmeister

  Napja

  ide ne gyere csöves

 • Vazul Nemzetmentő

  Vazul Nemzetmentő

  2 napja

  Kedves Lexa! Ne menj sehová, tanulj gépész-, villamos-vagy vegyészmérnöknek, vagy informatikusnak..Óvnálak minden népszerű büfé szaktól,ha mégsem érzed magad alkalmasnak a természettudományok művelésére, akkor se válasz mihaszna és ezért kurva népszerű büfé szakokat, mert azokat elvégezve momentum-keltető romkocsmákban fogod siratni elbaszott éveidet.Nagyon sok értelmes szakma is van, pldul villanyszerelő, gépi forgácsoló, lakatos, víz-és gázszerelő,stb, amik hiányszakmák, de lehetsz pénzügyi szakember is közép és felső szinten is.Miből gondolod, hogy jobb lesz, ha nem ezek kormányoznak??A munkaerő piacnak megvannak a törvényszerűségei, amik nem igazán függnek egy rezsimtől.Virágkötőre és műkörömépítőre náluk sem lesz nagyobb igény, mint most.Maradj itthon és tanulj.

 • Gábor Kun

  Gábor Kun

  2 napja

  jó utat.

 • Miki Balu
  Miki Balu2 napja

  hublack.info/ex/e9ivx4eprq59Zq8/vide

 • Zoltán Kiskopárdi
  Zoltán Kiskopárdi2 napja

  Ezt a röpke két órás eszmecserét, ami nem vita volt, hanem párbeszéd le kellene adni a Hír TV-n és az állami köztévé csatornáin is az esti híradót követően, hogy több nézőponttal is megismerkedhessenek a választópolgárok, de az elszámoltatás talán előbb sikerül! :-) GRATULÁLOK A FELKÉSZÜLT KIHÍVÓKNAK és a szervezésben résztvevőknek! "HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!"

Következő