Élőben a 26. Budapest Pride Felvonulásról

A 26. Budapest Pride Felvonulás a leszbikus, meleg, biszexuális és transz közösség számára rendkívül nehéz időszakban zajlik Magyarországon. Nem csak a koronavírus-járvány nehezítette meg az érdekérvényesítést és az együttlétet az elmúlt egy évben, de a kormány is egyre durvább gyűlöletkampányokkal és politikai intézkedésekkel igyekszik démonizálni és dehumanizálni a homoszexuális és transznemű embereket, illetve bárkit, aki nem akar megfelelni az általuk elvárt heteronormatív értékrendnek. A Partizán szolidaritását fejezi ki az LMBT közösség minden tagja felé, és kiáll a kirekesztő kormánypropaganda ellen.

Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is: www.patreon.com/partizanpolitika

Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat!

Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030

Közlemény: Támogatás

Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000

BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB

Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQ ...

Kövess minket Instán: partizanpol ...

Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz: groups/parti ...

Megjegyzés

 • elegvolt2
  elegvolt2Hónapja

  0:06:01 Osváth Zsolt 0:08:43 Hlatky-Schlichter Hubert 0:13:08 István 0:25:30 Dr. Márkus László 0:27:30 Dévényi István (Magyar Hang) 0:32:55 Ábrahám Róbert (Pesti TV) 0:42:19 Hann Endre 0:46:28 Jámbor András (Szikra Mozgalom) 0:53:54 Radványi Viki és Majercsik Jojó (Pride szervezés és sajtó) 1:15:58 Procter & Gamble (nem nyilatkoznak) 1:30:10 adománygyűjtő lányok 1:35:36 Even 1:37:09 Urbán Lili 1:42:19 Rácz Rudolf 1:43:50 Hasznos Hanga (fotó) 1:44:51 Martin (Pécs Pride) 1:51:22 a normális rendőrség 1:58:46 Tóth Olivér 2:00:44 Kása Kata Hanga 2:08:51 Larissa (brazil diák) 2:11:08 Karolina (ölelés) 2:12:23 Zsófi (Momentum, TizenX) Elég impresszív volt egykét megszólaló, ezért kigyűjtöttem és időzítettem őket. Remélem, nem maradt ki senki.

 • Groose82

  Groose82

  Hónapja

  @Ábrahám Róbert Vlog Dikk, “hadd mondjam el, majd utána te is kifejtheted a véleményed, egy másik adásban” Robi is elmondja majdnem a saját véleményét. 😅

 • Ábrahám Róbert Vlog

  Ábrahám Róbert Vlog

  Hónapja

  @Monika Kalmar gondolom mindenki full hülye, aki nem veled ért egyet valamiben. Korszerű, progresszív látásmód lol

 • A Nagy Semmi

  A Nagy Semmi

  Hónapja

  @cane hurri okay boomer

 • cane hurri

  cane hurri

  Hónapja

  Szánalmasok, inkább tartanátok csendben magatokban a természetellenes nézeteteket...

 • Monika Kalmar

  Monika Kalmar

  Hónapja

  Ez az Abraham full hülye..persze mint orsos viki

 • György Hasznos
  György Hasznos27 napja

  Full gázos a két szervezőcsaj . Annyira nyitottak ,hogy valójában full le sem szarják ,hogy a másiknak is van véleménye.

 • Botond Gergely
  Botond GergelyHónapja

  Dolgozik az Ördög...

 • Gábor Dankai
  Gábor DankaiHónapja

  Na most lehet engem savazni. Kezdem azzal a videó szuper jó lett,minden interjú tetszett és minden amiről beszélgettetek. A pride meg jo lehetett a végéig, a szinpadi beszédeknék azért elgondolkoztam mekkora igénytelen ez a pride, szervezésben! Az olasz atrakciós angolul beszélt, padödő sajna nem beszél englisül igy azt hittem fordítja de nem, értem én, de oroszt tanultam anno, és szerintem a 30ezer emberből se beszél a felénél több ember angolul. Igen tudom ez az én terhem, viselem. A másik KeriGeri magára vállalta a mártir szerepet, legyen ő a célpont és őt érjék a támadási nyilak. Itt már sírtam, mert annyira megható volt...ja nem. Szerintem egy álszent az ember és kormányválltást szorgalmazok,de ez egy balfasz, annyira hiteltelen volt ez az egész,jobban tette volna ha csak csendben integet. Azért a felszólalóktól többet vártam, ez olyan semmilyen volt,mint a lelkesedés amit kaptak érte a publikumtól. Ne haragudjatok, de a 26. Pride. Szervezzék már meg jobban,mert hatása a felszólalásoknak nem volt. Lehet nem is ez a célja,de ennél még én is jobb vagyok. Hát ilyen ez.

 • Csernyik Tibor
  Csernyik TiborHónapja

  nagyon izgultál, hogy verekedés lesz? jól jött volna a propagandának, ugye? kár, hogy nem volt.

 • csak afidesz🧡
  csak afidesz🧡Hónapja

  Gusztustalan!

 • Benedek Uhrik
  Benedek UhrikHónapja

  Sziasztok. En delkufax szexualis vagyok. Jovore en is szeretnek felvonulni de segitseg kell hozza. Koszi! 🌈

 • murdarat
  murdaratHónapja

  Abszolut erdekelne a tema ami a Pride szervezokkel elokerult, de katasztrofalisan hulye otlet volt ebben a szituacioban felhozni ezt. Ehhez meg egy hosszu studio musor is tul rovid, erre meruljunk bele a menet mellett setalva szerencsetlenekkel ....remelem, korrigaljatok majd egy rendes epizoddal.

 • murdarat

  murdarat

  Hónapja

  ja utana eljutottam a vegere, azon a reszen ugy felhuztam magam kozben, hogy ideiglenesen megszakitottam a nezest. :)

 • DR BR
  DR BRHónapja

  1:03:32 "Lehet kirizálni a közösséget..." Csak utánna lecsap a cancel kultúra ha kicsit is megsértődnek.:D

 • mrlaszlo
  mrlaszloHónapja

  Hol lehet oyan polot szerezni,amin Orban Viktor kifestve egy szivarvany szinu zaszlon van?

 • Pálmai Attila
  Pálmai AttilaHónapja

  Ha ántipatikus fiatalember (vagymiaszösz) gulyásmarcsi hergel, akkor balhé biztos lesz. Itt állsz kint? Itt... Vann benn valami balhé? Nincs... Akkó' mé' nem mész be? Merakkó' lenne. Buzzysági Erősérzelmű Sztrímelő Összeomlott Zsaufibácsi - te meg fogd be... huzat van...

 • Pálmai Attila
  Pálmai AttilaHónapja

  A Zsaufi kinek a férje?

 • Tihamér Harmath
  Tihamér HarmathHónapja

  Ez gáz!

 • Tihamér Harmath
  Tihamér HarmathHónapja

  Karácsony G után a legnagyobb szégyen Budapestnek!

 • gus vaci
  gus vaciHónapja

  Ez a Hegedűs família …… uristen,mennyire szerencsétlen család. Az apjuknak meg miért kellett coitalni ?

 • T S
  T SHónapja

  Lehetett volna egy "Önök kérték" közben 😀 - jó kis közvetítés volt ☺

 • irnik80
  irnik80Hónapja

  Marci! Azért erős lett volna beszólni, hogy ha a HVIM-es srác nézi a közvetítést, akkor menjen, mert keresik. 😂😂😂 Nem mellékesen nemzeti liberálisként az a véleményem, hogy ha nincs túltolva a téma, akkor könnyebben elfogadják a heterok, hogy ti úgy, mi meg így. Aki meg szemellenzős, azt sose tudja meggyőzni senki. Köztetek sincs teljes egyetértés a témát illetően, így nem jó hozzáállás, ha azt várod el egy heterotól, hogy teljes mellszélességgel támogassa a közösségeteket! Véleményem szerint pontosan elég, hogy ne érhessen senkit se negatív, se pozitív diszkrimináció a szexuális hovatartozása miatt. Pont semmi közöm senki szexuális szokásaihoz! (A pedotörvényt állandóan homotörvénynek ferdíteni viszont kontraproduktív!)

 • Laszlo Botka
  Laszlo BotkaHónapja

  A Prájd két szervezője valami torzsszülöttek?😎

 • cibat

  cibat

  Hónapja

  na végre. a pöttöm lány régi fb képein egy messze bájosabb jelenség volt, aztán elhízott és még szét is barmolta magát. a másik is idétlenül öltözködik aszem, heteroszexuális kapcsolat után jött rá, hogy ő leszbi stb

 • Elfie *-*
  Elfie *-*Hónapja

  Ez a baj a mai világgal, ami a szervezőkkel való interjúban volt... 1:02:32 Muszáj besértődni mindenen. A kritikában most már azt is kell nézni, hogy kinek kell a kis érzéseit simogatni? Hogy lehet egyáltalán valamit úgy kritizálni, hogy egy minimális negatív fennhang se legyen benne a másik fél számára? Felhozok egy példát; A és B beszélgetnek, A azt mondja B-nek kritikusan megfogalmazva, hogy szerinte nem áll jól neki annyira a rövid vörös haj, jobb lenne platinaszőkével, mert az sokkal jobban illene az arcformájához és a bőrtónusához, de erre B megsértődik, mert milyen jogon mondja meg A, hogy neki milyen színű hajat kell viselni, őt az se érdekli, ha úgy néz ki mint egy gyufaszál és hogy nem esztétikus vagy hogy körbe röhögik érte, mert B már ezt a kritikát is támadásnak érzékeli. Innentől kezdve pedig bárki, aki A véleményén osztozik, azt B kirekesztőnek, meg ellenségesnek tekinti, pedig csak az ő érdekeit szolgálná a dolog.

 • T Nagy
  T NagyHónapja

  Szuper közvetítés lett! Köszönjük szépen!

 • ixdjmebsjcmfnd
  ixdjmebsjcmfndHónapja

  3:10:30 Jaj de független és tárgyilagos itt valaki! Ilyen megszólítás legutóbb Szent Istvánnak, Leninnek meg Gandhinak járt ki.

 • Joe Banana
  Joe BananaHónapja

  A Hegedüs családban sajnos apa nem volt jelen. Sajnálom, mert egészen másként alakult volna minden. A közben felnőtt gyerekek lehettek volna sikeres, boldog emberek. Sajnos a család támogatása nélkül ez nem sikerült. Szörnyű látni ezt a kilátástalan kínlódást a boldogtalanság tengerében. Ezek az emberek egész életükben az elismerést szomjazzák, de csak hazug, polkorrekt toleranciát kapnak. Hát az nem segített ezúttal sem. Milyen bizonyíték kell még ahhoz, hogy a család az egyetlen támasz, amire számíthat az ember? Ne romboljátok szét a családokat! Mindenkinek joga van igazi családi háttérhez. Nem azért remegett mindkét ember a színpadon, mert még nem léptek föl ekkora tömeg előtt, hanem a kiszolgáltatottság miatt félelmükben remegtek. Ne akarjátok ezt az új világot!

 • Zs P
  Zs PHónapja

  Örülök, hogy ilyen remekül sikerült az idei Pride! Remek volt a közvetítés is, gratulálok! Klassz, hogy alakul az új stúdió. Bár Marci a járda közepére tett széken ülve is hozta a megszokott minőséget a lehallgatásról szóló videóban. Gondoltam, a tél beálltáig így népszerűsíti a csendesebb fővárosi utcákat. :) Kiderült már, hogy 25. vagy 26. volt a szombati rendezvény? :) (Egyéb helyeken is keverték, talán a tavalyi kihagyás miatt ...)

 • József Mácza
  József MáczaHónapja

  A förtelem kivonult az utcára

 • bodza
  bodzaHónapja

  Tudjátok az jut eszembe, hogy Nyugat-Európa hőbörög, hogy itt a vadkeleten micsoda jogtiprás van és mindenkinek ugyan az a jog jár és stb. Nekem ilyenkor eszembe jut, hogy Ny-Európában miért nem hőbörög senki azért, hogy ugyan azért a munkáért itt negyed-ötödannyit fizetnek? A multik. Ezért miért nem háborognak ott? Hogy neked ugyan az jár, mint ott. Ha az LGBTQ-nak jár minden jog (járjon miattam), akkor nekem meg az a jogom, hogy ugyan azért a munkáért ugyan azt kapjam mint az innen a profitot kitalicskázó multi ny-eu-i munkatársa.

 • bodza

  bodza

  Hónapja

  @Orbán Viktor Koldustarisznyája Hát ha az alapvető jogaimhoz van köze, akkor ahhoz is van, hogy esetleg itt milyen bér jár ugyan azért, nem? Vagy nem az esélyegyenlőség bűvöletében LMBTQúzunk? Ugyan azt az árat fizethetem a termékekért, csak ugyan az a bér nem jár, ugye?

 • Orbán Viktor Koldustarisznyája

  Orbán Viktor Koldustarisznyája

  Hónapja

  @bodzaA kettőnek semmi köze egymáshoz, ferde a párhuzam. Ezzel te is tisztában vagy. Remélem...😄

 • bodza

  bodza

  Hónapja

  @Orbán Viktor Koldustarisznyája Ha az EU-nak nincs köze a béremhez, akkor a magyar törvényekhez sincs semmi köze. A most elfogadotthoz sincs semmi.

 • Orbán Viktor Koldustarisznyája

  Orbán Viktor Koldustarisznyája

  Hónapja

  Szerinted mi köze van az EU-nak a te béredhez? Szuverenitás van...meg szabadságharc. Élvezd! 😂

 • Joe Banana

  Joe Banana

  Hónapja

  Arról nem is beszélve, hogy az egyenlőség elve alapján magyar cégek is terjeszkedhessenek Ausztriában, vagy Hollandiában! Onnan meg ide hoznák a profitot! Ja, hogy az nonszensz? Miért is?

 • Joe Banana
  Joe BananaHónapja

  Karigeri volt a legnagyobb égés! Mindent megtett, hason csúszott, mégsem nyert nagszórót. Valószínűleg nincs a helyén, ezért olyan stresszes. A szorongás és a félelem látszott is rajta, nem is kellett volna mondania. Sok olyan szerencsétlen mondata is volt, amit fordított értelemben is el lehetett volna sütni, szerencsére a hallgatóság nem értett az egészből egy mukkot sem!

 • Joe Banana
  Joe BananaHónapja

  Lang Györgyinek becsípődött ez a bekamerázás, de folyton rossz kamerába integet! Mi az, amit titokban be kellett volna kamerázni? Vágatlanul feltoltátok az egészet a youtube-ra! Tiszta elmebaj!

 • Joe Banana
  Joe BananaHónapja

  Szélütött Bernadett következett... Nem múlt el még bennem a szekunder szégyenérzet a tévé-székházas produkciója láttán, de ő már továbblépett. Fantasztikus alakja ő a Magyarországon ideiglenesen tartózkodó politikusok népes társaságának, mindent túlél, ebben a vastag arcbőr sokat segít. Én kérek elnézést...

 • Joe Banana
  Joe BananaHónapja

  Hegedüs Emett. Köszönjük szépen, megindító volt! Sokra viheted még a Momentumban, vagy valamelyik NGO szervezetnél, ahol kávéznak is.

 • Joe Banana
  Joe BananaHónapja

  Vladimir Luxuria önerőből lett ekkora senki? Meghívják egy tömegrendezvényre, ahol senki sem ismeri, a műsorközlő még a nevét sem tudja felolvasni, a mondandóját senki sem érti, és úgy mehet haza, ahogy jött! Brávó! Ő volt a legélesebb kés a fiókban?

 • Joe Banana
  Joe BananaHónapja

  Hegedüs Máté férfi létére szoknyában szeretett volna az utcára lépni. Akkora gyűlölködés van ebben az országban, hogy a saját szégyenérzetén kívül senki sem akadályozta meg ebben! A szeme nem azért volt körben kék, mert bemostak neki a náczik, hanem mert magának ezt okozta saját elhatározásból vastag ecsettel. Ezek után már csak az a kérdés, hogy mi a túróról beszélt, és ehhez nekünk mi közünk van? Miért kampányolt olyan politikai pártoknak, akik a demokratikus jogállami kereteken kívül ismeretlen nemzetközi szervezetek támogatásával, mocskos alvilági pénzből szeretnének választás nélkül hatalmat szerezni mások országában?

 • Joe Banana
  Joe BananaHónapja

  Hegdüs Máté nagyon szép volt. Lang Györgyi is megjegyezte, mert nem hitt a szemének! A reflex, és a kényszeres polkorrektség együtt mondatta vele, hogy Máté nagyon szép. Ennyire nem lehet hazug egy világ!

 • Joe Banana
  Joe BananaHónapja

  Van a bajból...

 • Joe Banana
  Joe BananaHónapja

  Mérhetetlenül ostoba eseményt sikerült rögzíteni! Tömény agyhalál! Senki sem volt annyira intelligens, hogy szégyellje magát?

 • Botha Sándor
  Botha SándorHónapja

  Háááát... Zsófi beszélgetése a szervezőkkel... Kihozta az állatot a szóvivőből és egyből megmutatkozott a konszenzusképtelenség a szóvivő részéről. Már ott is kialakul a rétegződés és a csoportszerveződés? Tényleg nem tudtnak együtt harcolni és forradalmat létrehozni és egy közös célt kitűzni és azt végigjárni? Politikai trükkökkel operálnak még egy közös cél érdekében tett erőfeszítéskor is? :O Pofám leszakad a szélsőségesektől, a sértettségérzetük miatt becirmogóktól. :( Zsófi kritikus alkatnak tűnik a szememben, az eddig látottak alapján és pont ez kell ahhoz, hogy a kívülállók megismerhessék a pro és kontra nézeteket, és ezzel felvilágosítsák a kívülállókat, mint amilyen én is vagyok! Sajnálom, hogy a pride szervező kommunikátor így letámadta Zsófit. Belügyi villongásokkal támadt Zsófira, ahelyett, hogy megpróbálta volna elfogadni az Ő kiemelt szerepét a kívülállók és az érintettek közötti párbeszédek fontosságában.

 • Lostie815
  Lostie815Hónapja

  Három és fél óráig büszke magyar voltam. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni. De örülök, hogy ennyien voltak. Gratula a remek közvetítésért. Utólag néztem és érdekes volt végig. Szuperek vagytok!

 • tzoli06
  tzoli06Hónapja

  A P&G-t nem értem... Kimentek, de nem mondják meg, hogy miért... Nem rossz. De legalább kint vannak! :)

 • My name is Mud
  My name is MudHónapja

  Hány cm magas ez a marci gyerek?

 • Chiny Chiny
  Chiny ChinyHónapja

  🤮

 • Zétény Bacsó
  Zétény BacsóHónapja

  Zsoltiiiiiiii😁

 • Da Lab
  Da LabHónapja

  Hegedűs Máté,kár volt apádnak letolnia a nadrágot! Köpedelem!

 • gus vaci

  gus vaci

  Hónapja

  Miért nem húz innen el ez a borzalom ? És ezt is anya szülte……..

 • Zoltán Posch
  Zoltán PoschHónapja

  Van pár dolog amit nem értek, de a legfőbb, hogy ha ennyi ember kivonul a pride-ra, akkor Orbán ellen miért nem vonul ki soha ennyi ember? Félek hogy egy nagy része az embereknek csak simán kiment mert jó idő van és buli... Sok aspektusa van ennek a dolognak de sajnos csak a két szélsőségre van kihegyezve ez az egész. Ott vannak a homofóbok, akik csak az amerikai hülyeségekből indulnak, ki ahol a pedofília tombol az LGBTQ nevében, miközben a nem heteroszexuális emberek alapjogai a sárba vannak tiporva. Az egészséges határokról sosem folyik vita, ami a legfontosabb lenne.

 • Tamás Vári
  Tamás VáriHónapja

  A Partizán improvizálása igényesebb, mint a “szervezett” előadások. Lang Györgyi minden megnyilvánulása cringe. Döntsék el, hogy nincs tolmács, de akkor ne szóljon bele, mert ért pár dolgot, aztán közli, hogy “ezt értik”. A transz politikus demagóg kajabálása úgy van megírva, hogy minden mondat után lehessen éljenezni, ez elég sértően lenéző. A többi politikus nem kevésbé csak szavazót lát a tömegben.

 • Tamás Vári

  Tamás Vári

  Hónapja

  @Decaying OrganicMatter bakker nee! Én is úgy érettem, hogy Viktornak öltözött…😅😅😅 Decikiiiii!😂

 • Decaying OrganicMatter

  Decaying OrganicMatter

  Hónapja

  Ráadásul amit fordít, azt is rosszul (I'm addressing to your prime minister - Orbán Viktornak öltözött 😅), a hosszabb mondatokba pedig simán beletörik a bicskája...

 • Dénes Vámosi
  Dénes VámosiHónapja

  EGY VICC AKKOR JÓ HA NEM SÉRT XDDDDDDDD. Hát azért ez nem így van.

 • Gábor Szarka
  Gábor SzarkaHónapja

  Újra egy rendkívül színvonalas, és élvezetes műsor. Számomra nem idegen ez a dimenzió. 193 centi magas családapa vagyok.:)))

 • Panelbölcsességek Alacsony Költségvetésű
  Panelbölcsességek Alacsony KöltségvetésűHónapja

  Nem tudom, mit hisztiznek ezek hogy màsok nem elfogadóak, amikor ők hírből sem ismerik a toleranciát.....

 • Andras Bakai
  Andras BakaiHónapja

  Biztos hogy az egy jó kulturális irány , ha bizonyos témákban nem lehet viccelni ?

 • Zoltan Ivanyos

  Zoltan Ivanyos

  3 napja

  @TLili Nem szoktam kikérni mindenki véleményèt mielőtt viccelnék valamivel. Egyáltalán nem életszerű

 • TLili

  TLili

  3 napja

  @Andras Bakai van egy csomó vicc ami senkinek sem bántó, ha valaki csak mások kárára tud viccelődni, az inkább ne tegye. Nem tabuként kéne kezelni, hanem alap dologként mások iránti tiszteletből

 • Andras Bakai

  Andras Bakai

  3 napja

  @TLili Személyes véleményem az ,hogy a tabu sokkal ártalmasabb mint a vicc ami szinte mindíg bántó valakinek,valahol.

 • TLili

  TLili

  3 napja

  Ami valakinek bántó, azzal nem viccelek. Ennyire egyszerű. Neked egy vicc, nekik meg több év traumáját hozhatja fel

 • Zoltan Ivanyos

  Zoltan Ivanyos

  Hónapja

  @Real Totaly Mutasd már meg hogy én mikor mondtam olyat! Ne légy szánalmas

 • A Nagy Semmi
  A Nagy SemmiHónapja

  Üdvőzletem Kárpátaljából 🇺🇦🇭🇺🏳️‍🌈

 • P. Helga - Villamos gépek tervezése

  P. Helga - Villamos gépek tervezése

  Hónapja

  Azért román zászlót ne küldjél már, esetleg székelyt.

 • Bernadett P
  Bernadett PHónapja

  🌈🌈🌈🌈 szeretni, megérteni, elfogadni, együtt élni. Hetero vagyok. Teljes szélességgel a tamogatótok. 🌈🌈🌈🌈🌈

 • Tamás Jámbor
  Tamás JámborHónapja

  Ez a videó boldoggá tett. Köszönöm.

 • cibat

  cibat

  Hónapja

  kivertem!

 • Gábor P
  Gábor PHónapja

  Zsofinak a ket prideos szervezovel folytatott beszelgetese elegge kinos volt. Nagyon jol mutatja mi a mai vilag neo-liberalis hozzaallasanak a rakfeneje, mindenki megsertodik barmin szaron..... Hajra Partizan!

 • Devilinke

  Devilinke

  Hónapja

  Ugyanezt éreztem. Szerintem meg akartak sértődni, és csak lovagolnak rajta. És furcsállom, hogy a sajtós a Saját maguk által szervezett rendezvényen nincsenek félkészülve arra, hogy a Partizán ott lesz, és ha összefutnak beszélgetni kell a dologról? Ez azért nevetséges. De ez csak az én véleményem.

 • Zoli Toth
  Zoli TothHónapja

  Ez a hegedűs család nagyon beteg.

 • fulukuku
  fulukukuHónapja

  Összefoglalom a Pride szervezők gondolatát: ha nekünk nem tetsző álláspontod van, akkor minket támadsz. Mi is a különbség narancsék retorikájához képest?

 • P. Helga - Villamos gépek tervezése

  P. Helga - Villamos gépek tervezése

  Hónapja

  A lényeg, hogy nulla toleranciát tanúsítanak mifelénk, akiknek ugyan jogunk van saját nemünket elfogadni, és elutasítani a semlegességet, de ezt ők nem hajlandóak tolerálni és a végletekig elmennek ennek szankcionálásában.

 • sorry.who?
  sorry.who?Hónapja

  öhm, most, hogy látom más platformokon is mekkora rage lett Zsófi szavaiból: ez pontosan mutatja, hogy a probléma egyik gyökere a hallgatás a témáról. Megfejelve ezt még a több esetben teljes elhatárolódással a személyétől, a párbeszédtől való elzárkózással, a fuck-you üzemmód bekapcsolásával - mi lenne, ha kinőnénk ebből végre? Aki meg azzal érvel, hogy miért van ennek épp most itt az ideje? Ezt lehet vitatni, hogy miért pont most, de ezzel ugyanúgy visszakanyarodunk az eredeti problémához: miért volt eddig átfogó kuss erről? Az viszont akkor minden most tiltakozó felelőssége is, ha már ennyire mindent a kérdező/kritikákat megfogalmazó nyakába akartok varrni.

 • Tóth Balázs
  Tóth BalázsHónapja

  Jaja

 • Zoltán Kelemen
  Zoltán KelemenHónapja

  Nekem az a problémám hogy ti egyfolytában el akarjátok hagyni az országot mégis évtizedek óta látom a pofátokat!Menjetek segítünk csomagolni!!!

 • cibat

  cibat

  Hónapja

  bezuhan a gdp

 • Bettina Kiss

  Bettina Kiss

  Hónapja

  Top komment:DD egyetértek! Alföldi Robika is ezért nyafog évtizedek óta, amikor éppen nem f*sztortával ünnepel a becses társulattal. Sárosdi Lilla félőrült társaságában sokkal jobb, mint itt. Segítünk csomagolni!

 • Tímea Joó
  Tímea JoóHónapja

  De birom Marcit,megy mint a tank!🌸😂💙💚💛🧡💓

 • István Varga

  István Varga

  Hónapja

  Ne már!!! Hogy lehet bírni Marcit? Ez biztos valami félreértés, néha nem is értem mit mond szegény boy.

 • voyager 8
  voyager 8Hónapja

  Na .AkI szakmunkásokat keres lakásfelújÍtáshoz , asztalost , kőművest ,stb itt találhat .úgy láttam hemzsegtek !!!

 • Gábor Szarka

  Gábor Szarka

  Hónapja

  YMCA?😁

 • katalin martin

  katalin martin

  Hónapja

  jot rohogtem,igen itt talàlni ilyet sokat

 • Tamás Vári
  Tamás VáriHónapja

  Mi a nehezebb? 3 órán át imprózva tartalmasan beszélni, vagy tartalmatlanul? Marcinak és Zsófinak az utóbbi, Harsányi Leventének reggelente az előbbi 🤣

 • asd asd
  asd asdHónapja

  Zsófinak szép nagy mellei vannak, és rohadt jól néz ki :D lehetne döngetni ....... :D

 • Danny3333333333
  Danny3333333333Hónapja

  2:45:15 Azt hittem, hogy Európában a munka alapján ítélnek meg valakit, mi ez a nagy ováció erre ? Azt sem tudják itt, hogy ki ez az ember meg, hogy mit csinált eddig !

 • Mark Fridvalszki
  Mark FridvalszkiHónapja

  1:20:00 -tol nagyon fontos dolgok vannak tematizalva osztaly, nagyvallalatok, party kultura, fovaros-videk, gazdasagi kulonbsegek. Szuper kozvetites!!!

 • Danny3333333333
  Danny3333333333Hónapja

  1:46:32 Tehát semmi létjogosultsága nincs, de azért kell. Ok.

 • Csongor Nagy

  Csongor Nagy

  Hónapja

  Én mondjuk inkább olyan helyen vennék részt ilyen felvonuláson, ahol az emberek nem köpködnek közben. Amerikában a Szent Patrik napi felvonulásoknak milyen "létjogosultsága" van? Nemhiszem hogy bántanák az íreket. Nem csak az vonulhat fel aki el van nyomva.

 • Miklós Gula
  Miklós GulaHónapja

  Egyébként tényleg nem értem, hogy Zsófi miért nem érti, hogy transzfóbnak vagy terfnek nevezik, amikor expliciten azt állítja az ominózus videóban, hogy a transznemű nők feminin férfiak akiknek nincs helyük a női terekben vagy a leszbikus közösségekben. Ennél egyértelműbben elvitatni a transznemű emberek létezését nem igazán lehetne.

 • Friendly Skeptic

  Friendly Skeptic

  Hónapja

  Nekem is ez jutott eszembe, miután megnéztem a videót.

 • Miklós Gula
  Miklós GulaHónapja

  Hagyjátok már ezt a vita-fixációt, soha nem láttam még olyan mediatizált vitát, aminek lett volna értelme, és nem csak a szuggesszív retorikai képességek összeméréséről szólt volna.

 • Mark Ifi

  Mark Ifi

  Hónapja

  szerintem tok jo lenne egy Labrisz v. Balogh Zsofi veszekedest nezni

 • István Makula

  István Makula

  Hónapja

  *mediált

 • Zoltán László
  Zoltán LászlóHónapja

  Köszönöm nektek! Sajnos dolgoztam amikor a Pride ment és nwm rudtam se ott lwnni sem élőben nézni de kb 2 óránál tartok és végig fogom nézni! Nagyon bízom benne hogy lesz kormányváltás és hogy több teret kaptok! Puszi, Pacsi 🙃

 • Valaki Valaki
  Valaki ValakiHónapja

  Ábrahám Robi helyre rakta a dolgokat.

 • Monika Kalmar
  Monika KalmarHónapja

  Tiszteletem a Bal Oldalnak ! A többi meg szegyenlheti magát ! ❤❤❤🌈🌈🌈

 • Panelbölcsességek Alacsony Költségvetésű

  Panelbölcsességek Alacsony Költségvetésű

  Hónapja

  Szegyenlheti?

 • Monika Kalmar
  Monika KalmarHónapja

  Nagyon tettszik, hogy egy Leszbikus lány és egy Meleg Fiú a műsorvezető ez igy nagyon patent ! ❤❤🌈

 • Monika Kalmar
  Monika KalmarHónapja

  Sok hülye ember van sajnos , ha a gyerekem meleg lenne nem borulnek ki ...szereti a parjat ok nekem mindegy, hogy fiú vagy lány.. Ő boldog és ez a lényeg ! ❤🌈🌈

 • Monika Kalmar
  Monika KalmarHónapja

  Én a sracokat preferalom.. De szivesen ki megyek tamogatni titeket.. Klasszak vagytok ! 🌈🌈🌈

 • Monika Kalmar
  Monika KalmarHónapja

  🌈🌈🌈 büszke vagyok rátok .hogy ki álltok magatokert ! 🌈🌈🌈

 • feryo feryo
  feryo feryoHónapja

  jézus ereje........

 • feryo feryo

  feryo feryo

  Hónapja

  @asd asd csaknem?

 • asd asd

  asd asd

  Hónapja

  @josef.k józsikám, a főlt tojást szereti xD

 • feryo feryo

  feryo feryo

  Hónapja

  @josef.k ha ebben nincs benne akkor olvass a két szó között:DD nem nyilvánitok véleményt ..nem sértegetni irtam de sztem benne van minden ami nem normális dolog mostanában

 • josef.k

  josef.k

  Hónapja

  Szerintem fejtsd ki nyugodtan, amit mondani szeretnél

 • Márton Krisztián
  Márton KrisztiánHónapja

  Azt lehet tudni, hogy Magyarországon mennyien vannak akik másnak érzik magukat vagy nem tudnak azonosulni a nemükkel.Magyarul mennyi magyar embert képvisel ez a mozgalom?

 • Fruzsina Toth

  Fruzsina Toth

  Hónapja

  Maroknyi...

 • Márton Krisztián

  Márton Krisztián

  Hónapja

  @Fernando Poo és körülbelül mennyien voltak a prideon?

 • Fán Vonyító Madár
  Fán Vonyító MadárHónapja

  A Zsófi jó kis tökmag.

 • Szem beszél
  Szem beszélHónapja

  fuuuuuuuuuuuuuuuuu

 • Joe Banana
  Joe BananaHónapja

  Na, ahhoz képest, hogy ebben az országban akkora diktatúra van, hogy folyamatosan Brüsszelben kell picsogni, és árulkodni a zorbánra, mégiscsak volt pride vonulás!! Nem minden uniós mintaállamban volt ám! Kedves progresszív forradalmár úr, most hogy túl vagyunk rajta, és ott voltál, szeretném megkérdezni, hogy - bár ez még nem San Francisco, azért itt is csak a résztvevőkön múlott, hogy mekkora a buli - volt-e minden, amire vágytál, kielégültél-e végre, vagy van még valami, amit nem lehet csinálni ebben a primitív diktatúrában? Azért kérdezem, mert ha minden perverz álmod valóra vált, és végre valahára az utcán nagy tömegben elégülhettél ki, akkor esetleg továbbléphetnénk? Mi lenne, ha ezentúl olyan dolgokkal is tudnánk foglalkozni, ami valóban közérdekű, és valóban fontos?

 • Joe Banana

  Joe Banana

  Hónapja

  @Tibor Nagy Most érvet, vagy gondolatot? Mi hiányzik? Egyébként azért van ennyi kommentem, mert elsőre törölték sorban mindet azonnali hatállyal, aztán amikor reklamáltam, hogy miféle tolerancia eredményez ilyen durva cenzúrát, akkor egyszerre visszaállították mindet. Hát ennek azért örülök...

 • Tibor Nagy

  Tibor Nagy

  Hónapja

  Joe Bananal Minden második komment a tied, derekasan végignézted elejétől a végéig ,látszik , hogy nagyon, teljes elmélyültséggel érdekel az lmbtq. De, ha egyetlen értelmes gondolatot, érvet sem hozott elő belőled, mindezt csendben is végigkukkolhattad volna

 • Joe Banana

  Joe Banana

  Hónapja

  @Péter Bíró Megkérdezem tisztelettel, hogy érdekel-e az, amit legutóbb válaszként írtam, mert bár a kormány működtet diktatúrát, mégis itt törlik az ellenvéleményt most már harmadszor! Azért kérdezem, hogy érdekel-e, mert ha nem, akkor nem írom le negyedszer is! (Meglepődnél rajta, hogy mi miatt törlik folyton!) Demokrácia, tolerancia, szólásszabadság, mi?

 • Péter Bíró

  Péter Bíró

  Hónapja

  Akkor most tisztázzuk, heteroszexuális vagyok. És szerintem nagyon nem normális, hogy egy nem heteroszexuális pár nem sétálhat kézenfogva, mert megbélyegzik és rosszabb esetben meg is támadják őket. Szerintem nem normális, hogy az oktatásban és mostmár a televízióban sem lehet szó arról, hogy létezik a heteroszexualitáson kívül más is. Szerintem nem normális, hogy az LMBTQ közösség tagjainak kevesebb joga van, mint bárki másnak. Szerintem nem normális, hogy a kormány azzal plakátolja tele az országot a mi pénzünkből, hogy ez egy homoszexuális propaganda.

 • Joe Banana

  Joe Banana

  Hónapja

  @Péter Bíró Nem a jogegyenlőségről szól a dolog! Ez a minden korlát nélküli deviáns magatartás ráerőszakolása a bamba többségi társadalomra. Legalább ne nézz már hülyének! Te kielégültél végre?

 • Gábor Hegyi
  Gábor HegyiHónapja

  Ha már az elnyomottaknál tartunk. Mármint az igazi elnyomottaknál nem azoknál az értelmiségieknél akik állami pénzen útlezárás és állami rendőri felügyelet mellett vonulnak. Mikor fognak tüntetni az elnyomott magyar kisebbség miatt akiket törvénnyel szabályoz Szlovákia, Románia és Ukrajna? Akiket nap mint nap megfosztanak jogaiktól sőt egy nőt azért vertek meg mert magyarul beszélt. Mikor fognak kiállni az eu ban ezért a baloldalon? Szlovák nyelvtörvény? Nem senki?

 • Fruzsina Szemán
  Fruzsina SzemánHónapja

  Sajnos tegnap dolgoztam, de a legszebb mondatot hallottam egy homoszexuális fiú apukájától: Sokkal többet tanultam tőle, mint amit én adhattam🙏

 • Tamás Vári
  Tamás VáriHónapja

  De a legfontosabb kérdés, hogy honnan van Marci napszemüvege? Kell!

 • Dániel Szabó
  Dániel SzabóHónapja

  Undorító!

 • Tamás Jámbor

  Tamás Jámbor

  Hónapja

  Miért az?

 • Sol Metta
  Sol MettaHónapja

  Milyen megnyugtató, hogy van új helye a Partizánnak. Már nagyon izgultam. 😅

 • gábor papp
  gábor pappHónapja

  itt mindenki tesiből felmentett

 • G78 Sz
  G78 SzHónapja

  Nincs jogegyenlőség Magyaroszágon. Nem úgy szól a törvény, hogy "minden 18 évven felüli házasodhat minden 18 éven felül személlyel függetlenül a neműktől és orientációjuktól" Na akkor van egyenlőség. Ha olyan törvényt hoznak "minden magyar származású ember lehet középvezető állami/önkormányzati vállalatnál" akkor jogegyenlőség van?

 • Mcarena
  McarenaHónapja

  köszi ,hogí minden építő jellegű gondolatomat törlitek!

 • TLili

  TLili

  3 napja

  @Ferenc Márton a tolerancia-paradoxonról hallottál már? Az a lényege, hogy az intoleranciát nem szabad tolerálni, mert az elsz a vége, hogy kirekesztik a toleránsokat, lásd náci ideológia

 • Orbán Viktor Koldustarisznyája

  Orbán Viktor Koldustarisznyája

  Hónapja

  Nem vagy törölve...

 • Ferenc Márton

  Ferenc Márton

  Hónapja

  Ez a tolerancia és elfogadás... ők ezért harcolnak...👍

 • Tamas Szabo
  Tamas SzaboHónapja

  Kösz a szervezoknek es a Partizannak a munkajukert. Valaki el tudja magyarazni, hogy mi a vita lenyege, illetve mi volt a kritizalt vicc ("cis mol" / "cis mall", micsoda?)?

 • csak
  csakHónapja

  55 másodpercig lehetett bírni . Akkor azért volt véres , mert olyan kormány volt ....

 • Janos Szabo
  Janos SzaboHónapja

  Hányinger rendezvény, hányinger résztvevőkkel!

 • bdominika93
  bdominika93Hónapja

  De jó újra átélni azt, amiben tegnap volt részünk. ❤🧡💛💚💙

 • George theConcrete
  George theConcreteHónapja

  De a Mi Hazánknak az csak jó, hogy itt is tudnák hallatni a hangukat.

 • nocomments
  nocommentsHónapja

  Ima ezekért! Mi atyán ki vagy mennyekben ,szabadítsd meg ezeket az embereket a szenvedésüktől, Legyen meg a Te akaratod!Mint a mennyben, úgy a földön is! szabadítsd meg ezeket az embereket a gonosztól. Mert tiéd a Magyarország és a hatalom és a dicsőség, mind örökké. ! Á M E N

 • Monika Kalmar

  Monika Kalmar

  Hónapja

  Szabadisd meg az orszagot orsos Viki es tolvaj sleppjetol ! Amen ! 😃😃😃

 • Adam Jurewicz

  Adam Jurewicz

  Hónapja

  @nocomments Nem vagyok gonosz, mert segítek mindenkinek a szociális érzékenységem miatt, emellett meg környezetvédő vagyok...

 • Burgonya Hercegnő

  Burgonya Hercegnő

  Hónapja

  @nocomments A vallás alapvetően kirekesztő a másságal szemben, csak azért gondoltam hogy te alapvetően meg akarod őket szabadítani a másságuktól, holott te is tudod h ez nem így működik . de ha félreértettem akkor elnézést, nem látok bele a gondoaltaidba

 • nocomments

  nocomments

  Hónapja

  @Burgonya Hercegnő Ne fárassz! Az imát azért írtam, hogy meg könnyítsem a dolgukat, segítség nyújtásról hallottál már? EZ az ima ezt a célt szolgálja, semmilyen rossz szándék nincs mögötte! Olvasd fel bátra ,ha támogatod a mozgalmat!

 • Burgonya Hercegnő

  Burgonya Hercegnő

  Hónapja

  @nocomments Te mondtál imát azokért akik máshogy éreznek máshogy szeretnek, ergo elítéled a szeretetet két ember között

 • Tamás Vári
  Tamás VáriHónapja

  Bakker egy 3 órás elő adást ilyen érdekesre megcsinálni…👏👏👏

 • Daniel Banán
  Daniel BanánHónapja

  Nekedbe

 • ClickBaitEr
  ClickBaitErHónapja

  Hardcore ivós játék: igyál egy korty sört minden alkalommal, amikor Zsófi "ööööö"-zik egyet!

 • Zsuzsa
  ZsuzsaHónapja

  Huberttel értek egyet, alapvetően a különböző kipécézett csoportoknak nem külön-külön kellene küzdenie, amikor egy és ugyanaz ellen küzdenek. Hány olyan csoport lehet, amelyik még sorra sem került, amelyik mellett még semmilyen kampány nem szólt, miért kezdje mindenki mindig nulláról ugyanazt a harcot?

 • Anna Szuchy
  Anna SzuchyHónapja

  "...és minden magyar magyar." 🥺

 • Bence Bálint
  Bence BálintHónapja

  Póló ötlet: a régi "magyar vagyok, nem turista" stílusában, csak szivárvány színben: "hetyó vagyok, nem fasiszta"

 • 131randall
  131randallHónapja

  Amikor Zsófi találkozik a valósággal, hogy a véleményt csak addig fogadják el, amíg nem mond ellent nekik :D

 • László Kállai
  László KállaiHónapja

  Gulyás Mártonak nagyon magas szociális érzékenysége van. Éret , érzékeny gondolkodás övezi öt. Anyagi jólétét valójában értékeli és tudja hogy milyen különleges helyzetben van. Tanulhatni lehet tőle. További sok sikert kívánok Gulyás Mártónak .

 • Attila Bihari
  Attila BihariHónapja

  Sziasztok. A szervezők éppen azt ecsetelik, hogy en nem vagyon eléggé érzékeny. E miatt nem fogadnak kell pl engem. Kicsit a tolerancia él harcosai xenofobok.

Következő